L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 25 de maig del 2013

Comunicat de la Falla La Via

L’actual Junta Directiva de la Falla la Via vol manifestar el seu malestar davant les publicacions que alguns mitjans de comunicació local han permés aparèixer a l’abast de l’opinió pública, posant en boca de tots els membres d’esta Comissió fallera (més de 500 persones) paraules que no li són pròpies.

Volem matisar que la decisió de contestar a estes opinions publicades ha sigut votada en assemblea ordinària i acceptada per unanimitat dels presents.

No és la nostra intenció saber que pensa cadascun dels membres de la nostra Comissió sobre temes polítics. La nostra missió és fer festa en el poble i per al poble. En la Falla la Via, no mai s’ha mesclat política amb festa. Al nostre casal caben totes les opinions. Cadascú té la seua ideologia, que sempre serà personal, particular i respectada.

Recordeu que la Falla la Via no pertany a ningun grup polític, només a la Federació de Falles de Tavernes de la Valldigna i a la Junta Central Fallera de València. No vota. Siga quin siga el partit que governe al nostre poble, el seus representats sempre han sigut i seran benvinguts al nostre casal i a totes les activitats falleres que realitzem.

Ens agradaria saber quin protocol utilitzen els responsables d’estos mitjans de comunicació per a filtrar els comentaris, els que es publiquen i els que es rebutgen. La Junta Directiva de la Falla la Via, es reserva el dret d’emprendre accions legals contra el que vulnere el seu nom. També volem que se sàpiga que no anem a entrar en el joc de contestar a més escrits. Este és el primer i l’últim.

Sempre que la Junta Directiva de la Falla la Via vullga fer pública la seua opinió, signarà allò que escriu. Per això, no es farà mai responsable de comentaris emesos per altres (fallers o no fallers).

Açò no està signat per un ANÒNIM. Està signat per tots els membres de la Junta Directiva de la Falla la Via. Podeu saber els seus noms i cognoms si accediu a la pàgina web www.fallalavia.com.

Tavernes de la Valldigna, 23 de maig de 2013
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo, sincerament, no m'enterat de res.
A que ve este comunicat?

Anònim ha dit...

Sembla ser que en el Ventilador i Diari de Tavernes es van publicar comentaris anònims dient que la Falla la Via estava amb el PP amb la moció, que la recolzava i coses per l'estil, a mes de clavar-se en la familia de Jordi.