L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 17 de maig del 2013

Compromís presenta a les Corts Valencianes una proposició no de llei per demanar una remodelació integral de l’IES Jaume II el Just.

Clica damunt per agrandir



El síndic de Compromís Enric Morera i el diputat Josep Mª Pañella han presentat una Proposició No de Llei demanant una remodelació integral de l'IES Jaume II “El Just”, donat l'estat actual de les seues estructures. La proposició presentada a les Corts Valencianes insta a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport que complesca la promesa que va fer anys enrere i cree una partida presupostària i inicie el proces administratiu per dur endavant la reforma integral de l'IES Jaume II “El Just”.
La proposició No de Llei es justifica pel poc interés que ha tingut fins ara el govern valencià del PP davant les preguntes formulades per Compromís Pañella el passat 30 d'abril. El diputat Josep Mª Pañella preguntava quan anaven a començar les obres de remodelació i, recordava que l’institut de Tavernes porta molts anys de deficiencies i preguntava perquè no s'ha actuat abans.

El diputat de Compromís, Josep Mª Pañella, en una recent visita a Tavernes per impartir una conferència sobre la llei Wert es va reunir en el col·lectiu local per fer-los arribar les seues inicitives i el gran interés per l'IES Jaume II “El Just”. 

De fet, el grup Compromís de les Corts segueix la problemàtica de l'IES Jaume II “El Just” i en diverses ocasions tant el síndic Enric Morera com el diputat Fran Ferri han preguntat per la partida presupostària de 200.000€ que van prometre fa anys per pal·liar problemes de l'institut com multiples goteres, lavabos, fusteria, fusteria metal·lica, instalació elèctrica, etc.

La remodelació integral de l'IES Jaume II, és una reivindicació de tota la Comunitat Educativa de la Valldigna atés que aquest centre atén alumnes de tota la comarca. Les actuacions reivindicatives fetes per la comunitat educativa exigint a la Conselleria d’Educació una remodelació i millora del centre, que porta més de 40 anys funcionant sense cap obra important, mai no han tingut resposta per part de la Conselleria.

Així mateix, les gestions realitzades i les reunions que ha mantingut l’alcalde Jordi Joan amb responsables de la Conselleria d’Educació amb aquest objectiu, no han tingut cap resposta concreta. 
Concentració d'alumnes demanant les millores
Cal recordar que l’any 2009, la situació de l’IES Jaume II el Just i el reiterat incomplides de les promeses de millora fetes pel PP foren la causa que els alumnes es manifestaren a la Plaça Major, farts de promeses incomplides, de donar les classes en un centre sense condicions, sense calefacció, amb goteres i, sobre tot, amb anys i anys sense que haja gaudit de reformes com cal. Ho podeu vore ací: 
  
http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/01/estan-farts-i-amb-ra.html

També cal recordar la promesa incomplida de la Conselleria d'Educació de dedicar urgentment 200.000 euros per obres bàsiques al centre abans de la gran reforma, s’han oblidat. Posem els enllaços de Las Provincias perquè ho consulteu:

http://www.lasprovincias.es/valencia/20090114/safor/instituto-jaume-desconvoca-protestas-20090114.html

http://www.lasprovincias.es/valencia/20090115/safor/alumnos-tavernes-presionan-consell-20090115.html

http://www.lasprovincias.es/valencia/20090115/safor/mantas-para-protegerse-frio-20090115.html
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Un dèu per a compromís en este cas .