L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 17 de maig del 2013

Com s'impulsa la renovació?


És un dia negre per a la democràcia de Tavernes, i és el PP, amb Manolo Vidal al seu front, qui la propicia des del moment que s’aprofita dels 863 vots d’EUPV. Un robatori que fa el PP a la voluntat de 863 persones que a ell i al seu partit  mai no l'haurien votat, un robatori als vots de 863 persones de Tavernes que fa el PP gràcies a la col·laboració d’una transfuga i expulsada del partit, la regidora Karina Vercher.

863 vots que no serviran per als objectius pels quals varen ser emesos, gràcies a la irresponsabilitat d’una persona que no representa a ningú. No es representa ni a ella mateixa perquè parla i parla de programa electoral però no està complint allò que va pactar amb els votants que la recolzaren. 

I ens hem recordat del cartell electoral amb que es presentava Karina Vercher a les eleccions: "A Tavernes, impulsa la renovació”. Menuda irònia. Demanem disculpes els amics i amigues d'EUPV.
Vosaltres no en teniu la culpa. Sabem que ofén la vista de qualsevol democrata, però una imatge en aquests moments val més que tot un article.
 
Sembla ser que la renovació per Karina ara només això, més o menys, renovar la manera d'arribar a manar amb el PP, usant els pitjors mètodes que pot usar un regidor que diu és d'esquerres: el transfugisme. Total per unir-se al partit que ha portat a la ruïna economica de Tavernes en els seus anys de Govern, als defensors dels PAIs, als que congelen els sous a funcionaris, als que han fet el més greu atac als treballadors amb la reforma laboral, la gent que retalla en sanitat i en educació...
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una llei, la LOREG, modificada pel p punt p punt i PSOE per evitar estes animalades, i ara ells s'aprofiten d'estes coses? No tenen vergonya ni la coneixen

Anònim ha dit...

Lo logico es que formase gobierno el partido mas votado, por ser la mayor parte del electorado

Anònim ha dit...

Eso se lo explicas al PP y al POSE que hicieron la ley electoral y se vienen aprovechando de ella desde hace 30 años.
Te recuerdo que la alcadesa de Valencia con un pacto con UV consiguió la alcaldia para desbancar el PSOE que era logico formase gobierno por ser el partido más votado.

La ley electoral es la que es. O se cambia o se juega con sus cartas y aqui se jugó con sus cartas y la ley: pacto de tres formacions politicas parr alcanzar mayoria, aunque una concejala nos haya salido rana, bueno transfuga mejor.

Anònim ha dit...

En Democracia, una cosa és el pacte entre partits, i altra molt diferent és aprofitar-se d'un partit i, per la via del transfuguisme, afavorir un altre.

Karina no té decència. Ho ha demostrat dues vegades. Quan va seguir malgrat sentir-se "presionada" pel seu partit i ara que ha fet el que li ha passat per la fig...
No representa ningú.
La dimissió hagués estat el més honest.