L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 18 de maig del 2013

Bullirà les xarxes socials.... com la cassola en forn


Les manifestacions de suport i recolzament a Jordi Joan i el seu equip de govern (Compromís i PSOE) va estar la nota dominant de la jornada d’ahir. Amb independència de les demostracions d’afecte i recolzament que va rebre ahir l’alcalde i el govern municipal per les 500 persones reunides a la Plaça Major (dada que ahir ja publicàvem i que avui confirmen LEVANTE-EMV i Las Provincias) cal destacar l’efervescència de la xarxa social que va tindre ahir un destacat protagonisme a l’hora de la concentració a les 7 de la vesprada en defensa del govern i en contra del transfugisme polític que propicia el PP i la transfuga Karina Vercher.

Bona prova del bullir de les xarxes socials la tenim en aquestes mateixes pàgines de la Cotorra: les 6.874 pàgines llegides ahir ho demostren, a més que les noticies de la moció han estat seguides (en el moment d’escriure) per 927 persones i la concentració d’ahir per 971 i segueixen en augment.

També cal destaca el recolzament que té el govern actual, personalitzat amb l’alcalde, en l’enquesta de “La Veu de la Valldigna” on se sap la persona que vota perquè es fa via perfil facebook. Fa pocs minuts, quan escrivíem, 251 persones havien votat a favor de Jordi Joan i només 18 a Manolo Vidal.

També el web  tuvotacion.com a la pregunta “a-qui-vols-com-alcalde-de-tavernes” deixa clar el rebuig ciutadà a les polítiques pròpies de Manolo Vidal, que tant coneixem per haver deixat a la ruïna Tavernes i ser un model de falta de participació ciutadana. 130 participants contra 14 diuen que prefereixen Jordi Joan.

Les polítiques del PP recolzant en una transfuga per aconseguir l'alcaldia no són acceptades per la ciutadania vallera. Això és un fet incontestable. Ja ho vam dir temps arrere dirigint-nos a un destacat politic local i no ens han fet cas: poseu trellat... o no collireu ni les de terra. Ara ja s'ha arribat tard.

I volem també des d’aci fer un homenatge i reconeixement  als mestres que hem tingut els components de l’equip de La Cotorra perquè ens ensenyaren molt bé a sumar i a comptar. Ahir vam rebre molts i molts comentaris descervellats, que no hem publicat, clavant-se en els nostres mestres i dient que no ens havien ensenyat a comptar. Alguns arribaren a dir que nosaltres els exigírem que ens tornaren els diners de l’aprenentatge, oblidant que ací tots som de la pública. Com veieu, les redaccions dels dos diaris tampoc saben comptar perquè donen la mateixa dada.
-

2 comentaris:

Un valler indignat ha dit...

Volem que Jordi Juan siga l'alcalde de Tavernes de la Valldigna

https://www.facebook.com/groups/454210008005811/

Anònim ha dit...

Tots no