L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 25 de maig del 2013

Avui hem arribat a les 800.000 visites



Aquesta vesprada hem arribat a les 800.000 pàgines llegides al nostre blog. És la xifra que ja superada marca el nostra comptador, el propi del blog, i que els que ens veniu seguint els quasi quatre anys que existim, sabeu que en la realitat són superiors.

A eixes xifres caldria afegir les més de 120.000 que hi havia registrades a l’antic comptador, el d’una empresa diferent que usarem a la primera època i que es pogueren sumar en el canvi de comptador.

No som nosaltres els més indicats per a dir-ho, però els números avalen una trajectòria de treball, informació, compromís amb els lectors, des de la veracitat, la xifra exacta i contrastada, i sense que en les nostres informacions hàgem insultat o menysprear a ningú.

Sempre que s’ha hagut de criticar algún fet i/o algun polític s’ha redactat la noticia des d’eixa vessant: la vessant política i vessant pública del polític implicat, i atenent a l’interés general, no mai buscant la xafarderia de la seua vida privada o dels familiars. Eixe joc brut, eixa depravació de la veritable ètica informativa, ho deixem per a altres, com deixem també per a altres que facen de l’insult als familiars del govern de Tavenres l’objectiu dels seus escrits, quan falten els arguments o les raons.

Hem de dir això en consciència en moments crispats de la societat vallera, en moments on per alguns tot val, tot està justificat per aconseguir el poder i en moment on, els seus mitjans locals i, sobre tot els seus comarcals afins, fan de la mentira, els insults, les desqualificacions, el tot val... els úniques mètodes i motiu de les seues informacions.

Anem camí dels quatre anys. I esperem continuar molts anys més, sempre en la defensa i al costat de polítiques progressistes que tinguen el servei a la societat, la defensa de les persones, el bé comú i la vida digna de les persones el seu objectiu. I tot això, unit a la defensa de la nostra terra i de la nostra llengua.

Gràcies a tots, perquè realment sou vosaltres els que feu possible aquesta tasca.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé cotorra...enhorabona per l'audiència. Peròsialguna cosa no eres...és objectiva. Eres la veu del bloc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per la felicitació. Respectem això que dius de l'objectivitat, però no ho compartim.
Una altra cosa és que els que estan acostumats a controlar-ho tot, els fota molt que els isca la "mosca cojonera" i els desmunte les paradetes.

BELLO, bello. ha dit...

t'ENGANYES!!
També és la veu de Compromís, la veu dels que no tenim veu, tot i pagar-ho, a la premsa privada, tots tenen amo, i la televisió pública, TVE , TVV, etc. En definitiva és la veu de molta gent del poble, com la meua que el llisc tots els matins només m'alce. I dir-te que gràcies a la Cotorra tenim nivell de premsa i altres blogs que no entre ni a parlar, com deu ser, de la seua competència, ni la seua objectivitat.

Un lector ha dit...

Enhorabona, de tot cor, de veres. Moltes gràcies. La feina que feu no es paga en diners. Continueu ahi, donant el millor que teniu: la responsabilitat, la veritat, el compromís.

Karl Marx ha dit...

Enhorabona pel gran nombre d'entrades assolides.