L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 de maig del 2013

ARTICLE D'OPINIÓ: Móció de censura contra el poble deTavernes


La Moció de Censura va contra Tavernes i perdem tots. El dimecres 29, segurament no es donarà una decisió definitiva perquè la legislació permet tota una bateria de recursos que ens farà viure amb incertesa els propers mesos, tal vegada fins que acabe la legislatura i açò no beneficia a ningú.

El govern ha treballat de valent, ha fet les coses bé, ha posat trellat a l’Ajuntament i el que és més important: no ha gastat el que no teníem. El pressupost presentat és impecable tècnicament, la mateixa oposició el va lloar al plenari. El problema va ser la no acceptació dels xantatges.

Hi ha gent que es pregunta com pot ser que 30.000 euros porten tant de mareig. No són els 30.000 euros: és la manera d’entendre la gestió municipal. Són uns principis ètics i responsables. La trànsfuga i l’oposició no pensen així. El nostre equip de govern està a l’Ajuntament per administrar responsablement els diners públics (paraules majors) i eixa és la forma en què cal entendre la democràcia.

Ha costat molt arribar fins on estem. Han segut dos anys intensos, de bona voluntat, de treball dur, de dificultats, de sacrifici. Estic orgullós del govern que hi ha ara al meu poble.

Altres no pensen així, entre ells, la trànsfuga i els regidors de l’oposició que han presentat una Moció de Censura agafada amb pinces, com diem ací. El divendres el poble va eixir a la Plaça per dir-los que no està conforme amb eixa Moció. Vol seguir amb el govern, el d’ara, els agrada com fan les coses. Són valents, treballadors, justos, honrats i amb imaginació. La forma de treballar de l’oposició de Tavernes massa la coneixem, res fa pensar que ha canviat. I això ara ens ho demostren en una actuació que, ells diuen, està emparada en la llei (nosaltres discrepem) però que no canvia res el fet principal: han segrestat el vot de més de 800 persones i es queden com si no hagueren trencat un plat.

Tal vegada el vertader fons de la qüestió va més enllà del nostre poble i veuen a Tavernes el que pot passar a tot arreu de les terres valencianes en les pròximes legislatures. Els progressistes, els que volem anar endavant, els que obrim la societat a les persones, els que estem al servei de tots, els que governem racionalitzant recursos, som perillosos per a certes ideologies.

Davant la Moció de Censura presentada al nostre poble per part de l’oposició i una regidora trànsfuga faig una crida als tres partits que formem este govern. Hem de seguir com una pinya i estar al costat dels regidors de l’equip de govern. No deixem que els que arruïnaren Tavernes i una trànsfuga ens aparten del nostre objectiu: treballar per millorar el nostre poble.


Perfecto Benavent Navarro
Secretari Local de Compromís

6 comentaris:

Paco de Tavernes ha dit...

hI HA PARAULES QUE SOBREN COMENTARIS, COM ESTA CARTA DE PERFECTO. Estem al costat dels que manen ara. Per això els hme votat.

votant Bloc local (fins ara) ha dit...

El dimecres 29, segurament no es donarà una decisió definitiva perquè la legislació permet tota una bateria de recursos

I després recrimineu als altres que facen un ús interesat de la llei.

Estic orgullós del govern que hi ha ara al meu poble.

O siga, estas orgullós d tú mateix.

han segrestat el vot de més de 800 persones

També en segrestàreu molts més quan donàreu el govern a Eugenio, de segur que la majoria dels votants no ho volia així a la següent, el PP majoria absoluta. Predicar amb l'exemple.

faig una crida als tres partits que formem este govern(!?)

Ara torneu a ser tres partits? Crec que la regidora (que encara ho és d'EU com vàreu votar al ple) l'haveu expulsat del govern. O ara només negocieu amb Eduardo per a carregar-se a Karina i prou? Si sou tan amics dels comunistes, com no aneu junts a eleccions mai?

Anònim ha dit...

El que no em pareixería be és que ferem el que diu Orengo en el Levante del dissabte. Diu que Carme Canet, com a presidenta del Ple, impedirà la votació. Això és molt arriscat i, políticament, pereixeria que volem el poder a qualsevol preu. Pense que la justicia donarà la raó a qui la tinga i, si fem això en el Ple, pedrem tota raó. Quedarem com antidemòcrates i damunt es un delit penat. Pense que tenim que fer les coses be i de forma coherent. Si tenim raó nosaltres, la justicia ja invalidarà la moció. Com a molt l'únic que aconsiguiríem es aplaçar el ple un mes i que Carmen acabe en el "banquillo" imputada en un judici que el té perdut.
Jo soc d'esquerres però sóc crítica en el meus també. Tot tampoc ho fem be, no podem pensar que som perfectes, si no anem malament. Sincerament pense, i es una opinió personal, que no deuríem haver governat en el vot d'una persona que declara en el ple que vota en contra de la seua voluntat, perquè l'han amenaçat. Si hagueren hagut vots de sobra, no passava res, però sent un vot decisiu, moralment a mí em va pesar.
I per últim tinc que dir que en el debat de Tele7Safor no vam convèncer. Pense que qui havia d' estar allí era Jordi. Donem mala imatge si va una persona de Compromís de Gandia a parlar de Tavernes. No queda bé.
Sent haver sigut crítica però no podem pensar que som guapos i templats i que tot ho fem be perquè ens passarà factura.

Anònim ha dit...

Un altre que no s'entera i amb això demostres que de votant del Bloc local molt poc.

El Bloc no va donar cap govern a Eugenio Pérez. El Bloc no va votar mai a Eugenio Pérez com alcalde.
Eugenio va ser elegit amb els 7 vots del PP en l'any 1995. Els demes partits van votar cadascu al seu candidat.

Informació per tant manipulada, tergiversada i falsa.

Mes falsedat i ignorancia: confons pertenença a un partit amb pertenença a un grup municipal.

La regidora ni és d'EU ni això es va votar en el ple. En el ple, per manament judicial, es va votar que tornava a ser adscrita de nou al grup municipal d'EU PER UNES MESURES CAUTELARS DE la jutge. Això no és el mateix, ni paregut, ni té els mateixos efectes legals que ser readmesa al partit d'EU.

Karina Vercher, alias la trànsfuga, està expulsada d'EU des de fa un any, i encara que ho te recorregut el jutge no li ha volgut donar mesures cautelars.
O siga, està expulsada

Com vulgarment es diu, has confos les arrels, el partit EU, amb les fulles, el grup municipal d'EU a Tavernes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònimq de les 15:17:

Tu saps si han convidat a Jordi Juan a anar? Tu has vist molt a Jordi Juan en eixa emissora? Tu saps que en tot aquest tema els mitjans de comunicació de Gandia, tots amb interessos directa o indirectament amb el sr. Torro, s'han dedicat a crucifixar a l'alcalde de Tavernes sense donar-li ni el minim dret a dir res en eixos llocs.? Ni ha parlar amb ell.
Sembla mentira que visques en este món i que no conegues el PP i els seus amiguets.

Nosaltres tenim entesos que ni una paraula ni s'han dirigit a l'alcalde per anar a parlar i dir la seua. Tu els vas vore divendres a la concentració? Això, no els importa ni menys el que puga dir l'alcalde de Tavernes que no es del PP.
I sobre el tema d'un de Gandia de Compromís, disculpa, no és així. Ho hem preguntat a Compromís Gandia i va estar al reves. Van clavar a Manolo enmig i van canviar el tema de debat. Es un debat que es fa totes les setmanes, esta pactat i on va un representant de cada partit de Gandia per parlar de Gandia. S'havia de parlar de Gandia. El pobre xicot de Compromís el van ensarronar per parlar d'una cosa que no era d'ell i damunt davant del candidat de la moció, perquè es lluira quan l'altre no sabia ni de que anava la cosa.

Així actua Tele7Safor.

Veïna ha dit...

A l’anònim 15:17

Anònim sí, d’esquerres segur que no! Per la forma de dir mentides interessades, manipulacions, e insinuar amenaces tens tots els números per ser dels que furten vots que no els pertanyien, es salten les lleis que han fet els que han recolzat i acusen als que volen defendre’s dels lladres de antidemocràtics. Eres un llop amb pell d’ovella belant per a que t’obriguen la porta. Però bufa, bufa, que no ens enganyaràs.