L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 31 de maig del 2013

ARTICLE D'OPINIO: Amb la cara en alt

Dimecres la regidora Carmen Canet va tindre que prendre una decissio gens fàcil. Estic segur que açò li va a reportar més d' una crítica i alguna a més salvatge per part dels intolerants de sempre, a més de que va a trobar-se amb un entrebanc jurídic, segons informà ahir el PP .

No he amagat ni ho fare mai la meua amistat i el meu apreci per Carmen, apreci que crec que a tots ens consta te de moltíssimes persones demostrat a lo llarc de la seua llavor professional en la que s'ha confiat en ella per a dirigir un centre escolar fins que ella ha volgut, o en el seu oçi quant ha segut fins a que ha decidit deixar-ho per la politica, la més alta repressentant de les confraries locals : Per algo serà, no ? .

Doncs bé, pense es el moment de seguir confiant en ella i per això apoiar-la i defendre-la  i no de jutjar-la, això en tot cas es cosa dels jutjes .

Jo almenys vaig a fer-ho i amb tot el resò que puga , doncs en els mals moments es quant els amics deguem donar la cara per aquells que estimem, inclus si pogueren haver errat,  es quant ù coneix de veritat qui son estos i qui son "els palmeros".

Així que Carmen, endavant a tota vela doncs qui actua d'acord als seus principis i de bona fe pot anar amb la cara en alt, tu així ho has fet, i per això la pots portar .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando .

Nota: Demanem disculpes a l'autor pel retard.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també vull felicitar a Carmen pel que va fer al ple. Pel seu coratge i la seua enteresa en defensar la democràcia i el que era just i legal. Malgrat les pressions dels mitjans de comunicació afins al PP i a les manifestacions del seu portaveu. Encara que estic convençuda que les amenaces penals abans del plenari eren meres coaccions per a atemorir-la, i les posteriors ràbia del que no ha aconseguit el que volia, no li resta cap mèrit a la seua actitud decidida en defensar la legalitat. Perquè si algú dubta que el que estava defensat la legalitat és que no la va escoltar quan llegia el informe que recolzava la seua postura. Moltes gracies Carme en nom de tots els demòcrates de Tavernes per haver-nos defensat !!!!!!!!

Anònim ha dit...

Normalemnt soc dels que no compartía en este blog amb este senyor rés de rés, però ara tinc que dir que els te ben possats, perquè l'he seguit en el seu blog i, a més de "progresar adecuadament", quant va publicar esta mateixa carta crec que el Dijous, ha segut diana dels intolerents de sempre ,senyal de que va pel bon camí .

I no es fàcil en este mon d'hipòcrites i amb la que està caiguent, i més a Canet desde la dreta , donar així la cara per ella .
Estruch, con dos c...!!!

J.Talens ha dit...

No sols Carmen, tots i totes som Carmen, no per amistat com diu l'amic Estruch que li té , si no per responsabilitat davant d'una situació critica, on no pots fiar-te de ningú, on tens moltes pressions, i sols penses quina ha d'estar la teua resposta per principis, per ideològia, pel teu poble en general. Carmen ho ha fet i m'agradaria que tots i totes forem Carmen possant-nos al nostre lloc i com a fet Estruch, lloant la seua actitud, valenta i decidida. PER TAN, JO TAMBÉ SÓC CARMEN, i no tinc preu, com ella, per abandonar el meu poble. Tant de bo, tots i totes forem igual de responsables. Sé que en la dreta hi ha, però ara és el moment de traure la cara pel benestar de Tavernes. ARA a manar, I QUE NOS ENS ATURE NINGÚ.
Per cert no escolteu les bufes de pato, tenen molt de soroll però , com s'ha vist, de formen ni un gra.
Bé ENRIC.