L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 13 de maig del 2013

¿Amor polític a la vista?


Ens han dit que aquesta mateixa nit, sobre les 22’15 hores, han vist eixir junts de l’Ajuntament a Manolo Vidal i a la regidora Karina Vercher.

Ja veieu com són les coses:  Karina que estiga en l’Ajuntament per la nit i un dia que no hi ha comissions o  plenaris,  quan és de sobra conegut que no sol acostar-se quasi mai per l’Ajuntament ni pel seu despatx, I damunt a les 10’15 de la nit, una hora no massa normal. Alguna cosa de molta importància seria perque acudiren els dos a eixes hores.

Primer protagonista: ¿Ha començat el festeig polític de Manolo Vidal amb la regidora? Com aquell rei francés que va dir que Paris ben bé valia una missa, Manolo Vidal haurà pensat que l’alcaldia ben bé val qualsevol company de viatge. ¡Vull l’alcaldia per damunt de tot, encara que tremolen els fonaments del meu partit!

Segon protagonista: ¿Vol la regidora Karina ajuntar-se amb el popular? Nosaltres fins ara i mentre no es demostre el contrari ens refiem de les paraules de la regidora, que sempre ha dit que ella els odiava a mort, i no s’ajuntaria en la vida amb el partit de l’oposició i menys per promoure canvis en el govern de Tavernes. Ara, l’odi i l’amor estan tan prop de vegades! 

Matrimoni d'interessos? Quina manera de fer elocubracions quan, amb tota seguretat el fet de trobar-se els dos a eixes hores ha sigut una cosa accidental, tot una simple coincidència sense res mes. 
-

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Es veia vindre i s'ha complit, ni un ni l'altra tenen vergonya i el poble els importa una merd... Que se'n vagen a casa agafats de la mà!! Ja han fet prou mal els dos!!

Anònim ha dit...

El coqueteo ja va començar la setmana passada quan Manolo, a petició de Karina, li va presentar en el pleno una moció per urgència per a reestablir a Karina al grup d'EU. Això la gent no ho sap. Ahí el PP i Karina ja varen pactar presentar la moció.

Anònim ha dit...

Manolo i Karina, Karina i Manolo, el millor tàndem per destruir el poble.

Anònim ha dit...

Això és que Manolo esta donant-li una carinyosa benvinguda a la regidora numero 9 del PP de Tavernes de la Valldigna.

Anònim ha dit...

Tanto monta, monta tanto, Karina como Manolo.

Anònim ha dit...

Que li haurà promès Manolo a Karina??? Major partida pressupostaria en serveis socials... Si, si, i yo me lo creo... Vergonya, cavallers, vergonya.

Anònim ha dit...

¿¿Como se puede tener tanta verguenza?? Esta relación ya se veia venir...

Anònim ha dit...

Fora corruptes de l'ajuntament de Tavernes!!!

Anònim ha dit...

Demà a la nit hi ha reunió del PP.
Estàn tots els afiliats i simpatitzants convocats.
Podeu imaginar el que van a decidir.

Anònim ha dit...

La alcaldia a cualquier precio, ese es el único pensamiento en la cabeza de Manolo Vidal. Cueste lo que cueste...

Anònim ha dit...

Los del bloc siempre estais con las mismas historias y encima ahora en plan marujeo total. Y encima queriendo vendernos la historia de un romance politico entre Manolo y la comunista. No cola sencillamente porque jamas aceptariamos que se nos vinculara con semejante elemento.
el PP nunca pactaremos una mocion con esa señora. Jamas.
Nos quereis tomar por imbeciles?

Anònim ha dit...

La nova alcaldessa de Tavernes serà Karina Vercher i el seu abanderado, Manolo Vidal.

Anònim ha dit...

Jo crec que li oferirà l'Alcaldia a Karina i faena per a la seua familia i amics, contractes i eixes coses. Una que s'ompli la boca diguent que és d'esquerres, i "juga" politicament amb manolo... no s'ho creu ella ni dormint que és d'esquerres; tan sols busca venjança i futur econòmic per a ella i els seus.

Anònim ha dit...

Nunca llueve a gusto de todos. Pero lo que tampoco se puede es juzgar sin saber, ni echar a un concejal del ayuntamiento "por que me lleva la contraria o por que no vota lo que yo digo". Con un par este alcalde que tenemos tendria que haberse reunido con Karina he intentar solucionar las cosas como se hacen HABLANDO y no con una simpke llamada de telefono y a la puta calle por que nos sale de las narices ...por llevarnos la contra, es como una pataleta de niño chico, por parte de los que mandan en el ayuntamiento que si por casualidad no lo sabeis no es Jordi. El es simplemente el que se le ve la cara pero la voz cantante la llevan otros que no voy a nombrar pero que si pensais un poco seguro lo sabeis. Es una simple opinión. Un saludo

La Cotorra de la Vall ha dit...

El que voste diu és completament fals.

L'alcalde, el regidor d'Hisenda i la regidora es reuniren com tot el món sap perquè va eixir en premsa el passat dimecres.

L'alcalde, el regidor d'Hisenda i la regidora es van tornar a reunir el passat divendres.

El mateix alcalde diu en la roda de premsa que van explicar punt per punt totes les coses del pressupost que la regidora desconeixia i no tenia clar. Segurament si hagués anat a les reunions de treballs no hauria calgut aquests aclariment.

Els dos polítics han explicat als col·lectius respectius que en totes dues reunions la regidora no va mostrar cap interés a acostar postures ni va moure un milimetre el seu posicionament. O siga, la regidora no tenia cap interés a reconduir la situació.

Són completament falses les insinuacions sobre qui o quins podrien manar a l'ombra.
Vosté no els nomena però nosaltres si que els nomenarem: és completament fals que Perfecto, Miquel Bononad, Miquel Joan o Jaume Talens o qualsevol altra persona, que siguen els que manen.
I si ho diguem així de categòric és perquè ho podem dir i és així.

Quan a això "de un par" considerem que precisament ha demostrat això, tindren. Millor dit, han demostrat l'alcalde i el regidor d'Hisenda els dos, tindre'ls i ben posats en anteposar la dignitat propia i la dels dos partits davant el xantatge de la regidora. A pesar de la situació minoritaria en que podia quedar el governn.

I li ho repetim: esten en condicions de poder afirmar que és completament fals que la "veu cantant" la duguen altres. I nosaltres al contrari de vosté , no expressem cap opinió, sinó la realitat i la veritat

Anònim ha dit...

Jordi Juan com a polític i persona li pega 1000 patades a Manolo Vidal, i això els del PP no ho poden parir. En compte d'alabar les qualitats de Manolo Vidal, en té poques però alguna en tindrà, es dediquen a perseguir rastrerament a Jordi dient-li: ninyato, malcriat, consentit, que si la galga, que si té rabietes, que sinó mana res,... Coses totalment falses per que Jordi Juan es qui mana al bloc i ha demostrat ser molt més madur i tindre més coneixement que gent de 50 i 60 anys del PP. En Karina s'ha parlat molt més del que s'hauria fet, per que ni escolta ni meneja postures. Massa paciència amb ella. Ara tot per al PP.

Avant i sense por ha dit...

Per al de les 0.58. No tens ni idea del que dius. El lider de Compomís es Jordi, l'Alcalde de Tavernes es Jordi. Ahir mateix va fer una araeunió amb els afiliats i simpatizants de Compromís i tots els que estavem allí ho varem vore molt clar. Si tens enveja es el teu problema. ANIMS A JORDI, LLUM, LLÀCER, EVARIST I VANESA. CARMEN, VICTOR I PILAR, l'actual govern del MEU POBLE. EN DAVANT!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Molt encertat el teu comentari.
I caldria preguntar-s'ho: ¿Perquè el PP no alaba, no propaga cap qualitat de Manolo Vidal i només juga a desqualificar l'adversari polític? I pitjor que ho fa no des de la vesssant política, sino amb falsedats i bovades que no tenen res a vore amb el càrrec.
Això és una pregunta que ens hauríem de fer tots els de Tavernes i més quan el gran gestor que és Manolo Vidal ja hem vist com va deixar l'Ajuntament, cosa que era d'esperar després del cas de la residencia de la platja.
Es veritat, mai no hem llegit ni en els blogs del PP cap comentari que l'alabe com a gestor.

Anònim ha dit...

El PP con su "talante politico" lleno de difamaciones e injurias no pueden parir q los de ahora esten arreglando la ruina en la que nos dejaron ellos. No pueden ver como una persona de 30 años esta haciendo las cosas mucho mejor que los 50entones del PP enchufados en la dipu y en iberdrola (o no recordais ya las torres de alta tension y porque pasaron por tavernes?)

Un de tants. ha dit...

Pot dnoar-se la paradoxa que una de la lider del moviment anti- PAI de Tavernes, vaja amb els pro-PAIS més descervellats de la dreta. Ja és el colmo. I damunt atacant des de l'esquerra. Una basura fem de la política.

Barcenes torna els diners.

Anònim ha dit...

esta noticia que heu donat sembla més pròpia d'un programa de "cotilleo"