L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 12 d’abril del 2013

Tavernes celebra avui la IV Gala contra el càncer



Tavernes celebra avui, per quart any consecutiu, una gala musical amb l’objectiu de recaptar fons que es destinaran a la lluita contra el càncer. Els artistes participants els podeu consultar al cartell de dalt (cliqueu damunt per fer gran).

Els preus de les entrades es destinaran a la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) i tot fa pensar, que després de l’èxit de les edicions d’altres anys i a pesar de la crisi, la solidaritat de Tavernes no es quedarà enrera i la Casa de la Cultura s’omplirà de gom a gom per presenciar les diverses i variades actuacions dels artistes col·laboradors en aquesta quarta edició.

L’espectacle començarà  a les 22 hores a la Casa de la Cultura organitzat per la secció local de la Asociación Española Contra el Cáncer i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i dels artistes participants.
-