L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 13 d’abril del 2013

Tavernes celebra amb gran èxit la IV Gala de la Lluita contra el càncer


Anit va tindre lloc la IV gala que celebra l’associació local de la lluita contra el cáncer a la Casa de la Cultura amb un gran èxit de participació. L’espectacle va comptar amb la presencia de membres de la corporació, entre ells, l’alcalde Jordi Joan. 

Una vetlada que va resultar molt entretinguda i on no va faltar una gran quantitat d’actuacions, tant d’artistes locals com el vinguts de fora que se sumaren a aquesta gal·la benéfica, i que foren molt aplaudides pels assistents. 

Música de banda de cornetes i tambors, cançó española, cançó moderna, balls, màgia i il·lusionisme…. per omplir una vetlada que s’allargava fins les dues hores de la matinada. 

La presidenta, Encarna Carrion, va agrair la col·laboració de tots, artistas i assistents, en aquesta causa tan noble com es la lluita contra el cáncer, on van destinats els beneficis obtinguts de les entrades. Un bonic detall el connectar amb directe via telefònica amb Paco Sifres, organitzador absent, i que des de Suïssa va tindre unes emocionades paraules per als assistents 
.