L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 8 d’abril del 2013

L'incendi d'una palmera obliga a intervindre els bombers

Els veïns llancen aigua des dels balcons
Aquesta vesprada, sobre les 19'45 hores, s'ha declarat un incendi en la copa d'una de les palmeres de l'Avinguda de les Germanies, en la zona pròxima  a la Casa de la Cultura, pcosa que ha precissat la intervenció d'una dotació i cuba del cos de bombers.

L'incendi afectava la part superior de la palmera, en el lloc on ixen les palmes, desconeixent-se les causes que haja motivat aquest incendi. Els veïns han estat des del primer moment col·laborant i ho feien llançant aigua damunt de la palmera des dels balcons i terrassa de la finca, cosa que ha evitat que el foc s'estenguera ràpidament.

Els bombers han extingit l'incendi en pocs minuts
Mentre arribaven els bombers, efectius de la policia local de Tavernes i de la Guardia Civil han controlat el trànsit de la carretera deixant només circular de manera lenta per un dels dos carrers. Arribada la dotació de bombers, el foc ha estat extingit en poc minuts.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si que es dificil que l'incendi estiga a la part alta de la palmera.
Un cigarret desde una finestra?