L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 d’abril del 2013

L'Associació de Veïns celebra al llarg de la pròxima setmana la seua "XVII Setmana Ciutadana"


La XVII Setmana Ciutadana s’inicia demà dilluns organitzada i patrocinada per l’Associació de Veïns La Valldigna amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i la Confederació d’Associacións valencianes (CAVECOCA). Tots els actes anunciats son d’entrada lliure i tindran lloc a la Casa de la Cultura de Tavernes a partir de les 7 de la vesprada.
La inauguració será demà dilluns, amb la presència del president de CAVECOCA , Juan Antonio Caballero, que disertarà sobre “Un projecte entre veïns”. El dimarts, dia 16, la doctora en medicina i cirurgia digestiva, Maria Teresa Sala, parlarà sobre “Crisi a la Sanitat”, per a continuar el dimecres amb la intervenció del doctor en història contemporània, Vicent Grau i Reig, que parlarà sobre “La segona república al País Valencià: Quina memòria histórica?. El divendres será el consum el tema central i es comptarà amb el catedràdic d’aqüicultura de la Universitat de València, Miguel Jover, per a parlar sobre “Els avantatges de consumir peix de granja”.
La clausura s’ha anunciat divendres, dia 19, a les 7 de la vesprada, acte que efectuarà l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan. Prèviament, tindrà lloc la presentación del llibre “Víctor Calatayud Tortosa: un model de mestre i escola nova” per la seua autora Maria Jesús LLinares Ciscar i una exposició sobre l’escola Nª3 de Tavernes.
L’objectiu d’aquestes jornades és informar i formar els ciutadans sobre aspectes del seu interés, fent bo l’objectiu de l’associació veïnal que no és altre que defensar els justos interessos del veïns, la reivindicació de millora de les condicions de vida en tot allò que respecta a l’educació, cultura, l’urbanisme, la vivenda, el medi ambient, el consum, la igualtat de sexes i en general tots els serveis municipals, així com el foment de la convivència i la solidaritat.
-