L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 28 d’abril del 2013

La II Fira Solidària del Llibre arreplega 826 euros



Càritas Interparroquial de Tavernes va celebrar el passat divendres la “II Fira Solidària del Llibre d’Ocasió” on, gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes s’ha aconseguit arreplegar 826 €, quantitat que a més de permetre continuar endavant les tasques de l’entitat són un fidel reflex del viure per ajudar a que altres puguen viure.

Totes les accions com aquesta d’arreplegada i venda de llibres fa possible que Caritas continue endavant la campanya “ajudar-nos a ajudar” i per tant el recolzament a unes 400 famílies de la localitat. 

Cáritas ha agraït el recolzament dels col·legis de Tavernes, instituts, la biblioteca municipal, llibreries i particulars per la seua aportació i a l’Ajuntament per recolzar la nostra tasca i afavorir el nostre treball i ens convoca a tots per la pròxima fira que s’espera siga a la platja, aprofitant la tradicional “Fira de Sant Jaume”.
-