L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 17 d’abril del 2013

La Diputació aprova les bases de "La Dipu et beca"



La Junta de Govern de la Diputació de València ha aprovat les bases de “La Dipu et beca” amb una dotació de 2.515.200 euros per tal de subvencionar als municipis a finançar el 80% del cost de les beques de pràctiques formatives d’estudiants en aquelles àrres d’interés per als municipis.

Ara cal que aquest aprovament es trasllade oficialment als municipis i que s’obriga el termini de sol·licituds. Nosaltres aconsellem els interessats que estiguen atents, tant a aquestes pàgines on  informarem com sempre hem fet, com als webs de l’Ajuntament de Tavernes.

 Els beneficiaris hauran de realitzar un mínim de 20 hores setmanals durant els mesos de juliol i agost i percebran 500 euros mensuals, dels quals la corporació provincial subvenciona 400 euros i els 100 restants els assumeixen els consistoris.
 
Els estudiants aspirants a ser destinataris de les beques hauran de presentar una petició d'inscripció i estar cursant algun dels següents ensenyaments oficials: Cicles Formatius de Formació Professional o Ensenyaments Universitaris Oficials de Grau, Diplomatures, Llicenciatures o màster oficial impartit per les universitats.
 
En el cas de Tavernes, el nombre de beques ve determinat pel nombre d’habitants, una beca per interval de població major de 600 i menor de 700 habitants. Això va suposar 28 beques formatives l’any passat.

-