L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 29 d’abril del 2013

Juan Cotino fuig de la gent i s'amaga el dia després de "Salvados".

El president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, va ser el gran protagonista al final del programa 'Salvados' de La Sexta emès diumenge per la nit  i dedicat a l'accident del metro de València del 2006. Cotino hi va tenir un paper ben lamentable, evitant de respondre les preguntes que li feia el periodista Jordi Évole. Les preguntes volien esbrinar la seua opinió sobre l'acusació d'alguns familiars de les víctimes de l'accident que l'acusen de voler-los comprar el silenci a canvi de promeses d'ofertes de feina.

Avui dilluns hi havia expectació per saber si Cotino diria res sobre el cas en un acte oficial que li tocava presidir. Però no hi ha anat. Cotino no ha presidit la inauguració d'un curs de Dret parlamentari. No hi ha hagut cap explicació oficial de les Corts sobre l'absència de Cotino, que ha estat substituït pel vice-president de la cambra, Alejandro Font de Mora.

En aquest vídeo es veu com Cotino intenta fugir d'Évole i de les preguntes que li fa sobre l'accident del metro.



L'oposició demana que es reobri la comissió sobre l'accident a les Corts
 PSOE, Compromís i EU han demanat que s'obriga la investigació del cas de l'accident del metro després de l'emissió ahir del programa 'Salvados' sobre els fets. El secretari general del PSOE valencià, Ximo Puig, ha dit que els socialistes valencians demanarien a la fiscalia que es reprengués la investigació sobre l'accident de la línia 1 del metro de València. Considera que hi ha elements i testimonis nous que exigeixen de reobrir el judici. El 3 de juliol del 2006 47 passatgers van morir i 47 van quedar ferits en aquell accident.
El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de València, Joan Ribó, ha presentat una moció per demanar que les Corts reobrin la comissió d'investigació de l'accident. 'Ens agradaria que l'ajuntament contribuïra en la iniciativa per clarificar aquell terrible accident. Cal clarificar què va passar i els comportaments posteriors del govern valencià perquè és un tema essencial per garantir la transparència i l'ètica democràtica al nostre país', ha dit Ribó.

Esquerra Unida (EUPV) també ha anunciat que ha registrat una petició de reobertura de la comissió d'investigació a les Corts sobre les causes de l'accident. Aquesta es va tancar responsabilitzant d'un excés de velocitat el conductor del tren, mort a l'accident.
-

3 comentaris:

Estruch ha dit...

Va ser indignant vore l'inmoralitat dels que ens estàn governant en la nostra terra, i més si cap la del senyor Cotino , el qual parexía un dels més humans de tota esta gentola : Cada vegada entenc més perquè en el seu poble, Xirivella, no el volen ni en pintura , es clar que es on més el coneixen , a ell i al seu germanet, casualment constructor .

TERRA TRAGAM!!!!!!! ha dit...

Des que en van dir que el cotino este és el president de les corts, (tot xicotet i en la boca tancada),vaig disfressat de maadrileny, de andalus, de gallec.... Sento vergonya de ser valencià. Com la canço VERGONYA CAVALLERS, VERGONYA.

Un Jubilát ha dit...

El Cotino es creient catolic convenssut per aixó no va voler respondre-li a Jordi,per no dir-li mentires.[Aixó es pecát i els creients no deuen fer-ho.]Poca vergonya si que tenen.Esta es la transparencia que volen inplantar en la llei que volen aprovar,transparencia per a tots,menys per a la casa reial i els governants.TOT PURA FAÇANA.