L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 21 d’abril del 2013

Els valencians ¿ anem amb aquest govern cap a la desfeta total? Som els últims en quasi tot i damunt, cada dia més pobres mentre seguim augmentant el deute.


Foto: FNMT
 Tothom sap, perquè ho pateix, que les retallades (Educació, Sanitat, Serveis Socials...) fetes pel govern valencià del PP han estat moltes i fortes. Malgrat això, no reixim i cada dia estem pitjor i, ara, hem sabut que quan tots abaixen deute, el territori valencià va ser l'únic que el va augmentar el febrer: 122’6 milions més segons dades del Ministeri d'Hisenda.

En total, les comunitats autònomes van minorar eixe mes un total de 5.724,27 milions d'euros de deute, dels quals més de 1.400 van correspondre a Catalunya, 963’8 a Madrid i Andalusia el va reduir en 839,3 milions d'euros. Només el País Valencià el va incrementar i amb 122,6 milions més. 

Anem de mal en pitjor, i tot gràcies als governs que hem “gaudit” els valencians a València i a Madrid. Els governs estatals del PP i del PSOE, “tanto monta, monta tanto”, han deixat el finançament del territori valencià a la cua d’Espanya.
 
I així ens va: Tenim un dèficit en el finançament estatal calculat des del 2002 en 11.000 milions; som contribuents nets a l'Estat (la tercera respecte al PIB i en més de 5.500 milions) i mentre la renda dels valencians ha baixat a ser 3.000 euros inferior a la mitjana estatal. I sense inversions i infraestructures destacades al nostre territori. Això sí: som feliços perquè seguim ofrenant noves glòries a Espanya.
-

1 comentari:

Indignat sense feina. ha dit...

Valga que els que més tinguen menys paguen, ja que sino s'emporten els diners fora, però el que no podem fer ni deixar de fer es que no paguen i damunt els diners estiguen fora produint i tarden en vindre al lloc d'on han eixit. Concert Econòmic. Segon, no pot ser que els que més diners dispossen dirigits per una sola persona que no dona comptes a ningú, tampoc paguen a l'estat, tot gràcies al Concert que els si que tenen amb l'estat com és el Concordat amb l'Eglèssia Catòlica. Val que vullguen fer una amistia fiscal per a que els delinqüents tornen unes molletes a l'erari de l'estat, i que paguen un 1 per cent quan els diners siguen ací als bancs espanyols, però si des de Carlos Marx sabem que el capital viu dels consumidors, qui va a consumir amb eixos diners que retornen si ens deixen sense treball, si ens deixen sense educació, i sense sanitat ? I damunt no volen ni que protestem ja que som terroristes com a mínim i n'hi ha que portar als geos si parlem de la politica que tant li agradava Fraga, la dels "garbanzos". Això es el que tenim uns ceigrons negres que hem de fer fora per corruptes i estar al costat del negoci foraster.