L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 22 d’abril del 2013

El passat divendres va tindre lloc la II Gala del Centre Instructiu Musical “La Valldigna”


El  passat divendres a la Casa de la Cultura va tindre lloc la II Gala del Centre Instructiu Musical “La Valldigna” amb la participació de diversos valors de la cançó del poble, tots mestres en les versions, alguns molt consagrats i altres novells. Cal mencionar als artistes José David, María José Castelló, The Dolls Dance Xeraco, Mag Garri Cullera, Amparo la Masalla, Ferran, David Altur, Primo Rit-Boti Mc, María José Torres i Juanjo i Tamara, sempre presents en aquests actes d’ajuda.

Un excel·lent per Juanjo Penalva Llauri, David Martinez i com no Vicente Torres amb un repertori amplissim per al delei dels familiars i fans, i menció honorifica a la Banda de Cornetes i Tambors de Culllera i l’actuació conjunta dels dos centres, a l’inici, amb la interpretació del tema “Silenci”.

La presentació molt ben acurada i la direcció i coordinació tot a càrrec d’Amor Andrés, Francisco Castello, Sergio Felis i Àngel Regalado en la seua línia habitual, i un bon fer de Llacer Sound mentre José Vicente Bria es feia càrrec de la part audiovisual.

Es va oferir un refrigeri als artistes participants i als convidats i part tècnics i es va efectuar diversos sorteigs de “superregals” mitjançant una rifa. Un públic molt entusiasta i amb molta “marxa” i que va saber l’esperit  del CIM.  L’entitat ha donat les gràcies a tots per la seua participació i ajuda.

- Remés
-