L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 12 d’abril del 2013

El Molí Vell (o del Pla) acull el diumenge un recital poètic de Lucia Pietrelli i Pau Vadell i Vallbona a partir de les 12’03 PM. del matí




Aquest pròxim diumenge, 14 d'abril, us esperen a Molí Vell (també dit del Pla) de Tavernes de la Valldigna, a les 12.03 PM. ¿Hi vindràs?  


“T’espero a dalt! “ és el títol del recital poètic protagonitzat per Lucia Pietrelli i Pau Vadell i Vallbona a partir dels seus darrers llibres Esquelet i Carnatge (respectivament). El recital crea una atmosfera de diàlegs matèrics, amb versos contundents que volen enlairar-te a tu: t’esperem a dalt! Violència, carn i tendresa que persisteixen en un duel constant.

Després de «No em cau bé follar, després em quedo així, com un simi» tornen amb una segona part més lluminosa, aèria, que sobrevola com els aviadors que no volen estavellar-se.


Lucia Pietrelli (Candelara, Itàlia, 1984)

Escriptora i traductora.

Ha publicat els poemaris: Fúria (2010), Violacions, premi BVT (2011), Verticale (2011) i Esquelet, premi Recvll (2013). És també traductora de nombrosos autors italians al català.

Forma part del Col·lectiu Pèl capell i col·labora amb la revista Poetari, Caràcters i SèrieAlfa, entre d’altres.

Actualment tradueix algunes obres de l’italià al català i imparteix cursos d’escriptura creativa.



Pau Vadell i Vallbona (Calonge, Mallorca, 1984)

Escriptor, historiador i gestor cultural.

Ha publicat nombrosos poemaris: Quan salives, premi BVT (2005), El cos que habitam (2006), Ciutat de llet (2007), Sadoll de seny (2008), AKBAR (2009), Convit al silenci, premi J.M. Lòpez Picó (2009), Temple, premi Miquel Àngel Riera (2009), Apèndix city (2010) i Carnatge (2012).

És cofundador del Col·lectiu Pèl capell amb els quals edita una revista del mateix nom i de Pedra foguera, antologia de poesia jove dels Països Catalans (2008).

Actualment treballa l’obra de Blai Bonet i coordina el Comitè d’Escriptors Perseguits del PEN Català.



Sobre els autors a la xarxa:

Blog del llibre Carnatge: http://carnatge.blogspot.com/

Vídeo recital Pau Vadell: http://www.youtube.com/watch?v=zZSLXWll2yQ

Vídeo recital Lucia Pietrelli:http://www.youtube.com/watch?v=UuFBeazxE5M

1 comentari:

Anònim ha dit...

He vist els youtubes i que vols que us diga, un rollo, al video del Pau no se li enten res.
Damunt, dumenge pel matí.
a les 12:03? a les 12 i cinc ja fem tard?
Cultura per a quatre, clar, per això hem guanyat!