L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 3 d’abril del 2013

El Defensor del Poble (Madrid) no considera adequats els criteris de distància al centre escolar imposats per la Conselleria d’Educació per obtindre beca de transport escolar.



El Defensor del Poble ha criticat a la Conselleria d’Educació que concedesca les beques de transport escolar escolars segons la distància mesurada en línia recta entre els domicilis i el centre escolars, i no tinga en compte la distància real a recòrrer per l’orografia del terreny. Així, hi ha un cas per exemple on l’ajuda s’ha denegat perquè l’escolar viu a 2’98 km del col·legi en línia recta, quan la distancia per carretera és de 6 km. El Defensor del Poble ha instat a insta a modificar els criteris el pròxim curs. 


La distància marcada per la Conselleria d’Educació, que dirigeix Maria José Catalá del PP, per a tindre beca de transport és viure com a mínim a  3 km. en línia recta, amb la qual cosa molts escolars s’han quedat sense l’ajuda a pesar de que per carretera eixa distància era superada en escreix.

La política de retallades del PP en educació i els canvis per fer possible les retallades ha fet s’hagen anul·lat 135 rutes de transports i després de la nova normativa només en funcionen 576 quan abans eren 710.

-