L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 d’abril del 2013

Demà és el Dia 25 d'Abril amb concert organitzat per la Regidoria de Joventut

DIJOUS 25 D'ABRIL

Dema dijous, dia 25, en record de la diada en que els valencians vam perdre Els Furs (entre altres coses) després de la batalla d'Almansa, la Petita Orquestra Peiotaire fa un concert matinal a la Casa de la Cultura organitzat per la Regidoria de Joventut, que dirigeix Josep LLácer.  El concert serà a les 11 del matí i es obert per als joves, amb entrada gratuïta.

A la vesprada hi ha un Concert commemoratiu del "25 d'abril" pel mateix grup a les 8 de la vesprada a la Casa de la Cultura amb el preu reduït de 3'5 euros.

La POP presenta "Marxem de viatge! i ens conviden a solcar mars, rius i marjals, seguir el vol del xoriguer, un ocell molt espavilat. Conéixer una família ben especial, la d’Amparito, filla del mestre, casada amb el Dr. Garcia, i mare de quatre perles del Túria: Micalet, Amparito, Vicenteta i Pere Joana.  Contran històries velles i novelles!!!

 DIVENDRES 26 CICLE MUSICAL ALTRES CLÀSSICS 

“RECKLES” Bryan Adams Acoustic Tribute a la Casa de la Cultrua a les 22'3o. Preu reduït: 3'5 euros

DANIEL KAVANAGH: veu principal i guitarra, JOSEP CASANOVA Xotu: piano, teclats, percussió i veus, DAVID FONS: guitarra, violí, whistle i veus.

DIUMENGE   28   TEATRE L’HORT DELS TARONGERS - ESCOLA DE TEATRE SERRANO ETS   

 A la Casa de la Cultura a partir de les 20 hores. Aportació solidària a Creu Roja 3€. "L’hort dels tarongers" és una adaptació d'El Jardi dels Cireres d’Anton Txèkhov.  La ETS és una escola dedicada a l’actor aficionat o amateur nascuda el 2010.
-

9 comentaris:

ni pa tu ni pa mi ha dit...

A les 11 del matí un dia lectiu i laborable ? S'esperen a molts ? Als aturats majors de 16 anys en tot cas.

De qui ha segut la magnífica idea ? Açò es el que es diu malbaratar els diners,per a això estem... Per a açò no hi ha plà d'ajust ?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sí, en dia laborable i horari escolar perquè es fa la presentació d'un disc de música popular valenciana dirigit als estudiants dels dos IES de Tavernes, el Valldigna i el Jaume II el Just, que podran gaudir de l’espectacle amb accés lliure.

O també el sembla mal que els estudiants tinguen activitats extraescolars?

I tranquil que no es malbarata res. Els artistes s'han oferit a donar eixe concert de musica popular valenciana per als estudiants de manera altruista. Efectivament una magnifica idea, perquè la cultura no te parets ni està enconsertada en un recinte educatiu. I quina millor manera per a celebrar el 25 d'abril...

Iron Man ha dit...

Llegiu ací:

http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2013/04/gabinet-premsa-ajuntamnet-actes-25-abril.html

i descobrireu qui és "ni pa tu ni pa mi", aquell que sempre signa amb el seu nom, el que renega dels anònims i pseudònims, el que sempre fa costat a la joventut sana i activa... El que parla sempre amb coneixement de causa.

Anònim ha dit...

Enhorabona al regidor Llàcer per aquesta activitat extraescolar. Conec la Pop, són molt artistes, fan bona música, amb bones lletres i millor escenificació. A més, són vallers (la majoria d'ells) i ho faran de franc. Què més voleu? Segur que la joventut dels instituts s'ho passarà d'allò més bé. Si voleu sentir-los:
http://lacasacalba.bandcamp.com/album/vol-1

Anònim ha dit...

Ostres, tu, Iron Man, que fort. Ara dira que no es d'ell i algu s'ho ha copiat del blog.
Pero es igual, este paio cada dia esta mes a la dreta. Ja no entre mes.

Anònim ha dit...

Mare meua; gràcies Iron Man, ara sabem qui és realment "Enrique". Va de de bo, de conciliador, i escriu eixes opinions amb seudònim. Ja sé per quin partit va a presentar-se les pròximes eleccions: el de les gavines.

Fenomenal ha dit...

... O dirà que algú que té la clau d'accés ha entrat al seu blog i ha escrit això sense permís. (Ja va esgrimir un argument semblant quan "algú" va criticar el regidor Llàcer en altra entrada del seu blog.)

Anònim ha dit...

Este és el mateix que denuncia el Sete Sois i el Pop al Carrer per "minoritaris". Bé, ell els considera festes particulars amb més gent dalt de l'escenari que baix, i pagades amb diners de tots.

Anònim ha dit...

Jo no l'he vist en el concert. Algú l'ha vist?