L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 10 d’abril del 2013

Avui dijous se celebra la quarta sessió de la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit de Tavernes .

La Taula de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit celebrarà avui dijous la quarta sessió des què es va posar en marxa. Cal recordar que està formada per ciutadans i, de moment, per cinc associacions. En la reunió s’abordarà el reglament de funcionament que permetrà agilitar el seu funcionament.

La reunió tindrà lloc a les 19 hores, al Centre Social del Braç Treballador, situat en el carrer del Calvari, 87. La Taula està oberta a la incorporació de nous membres, siguen associacions o particulars, especialment de l’àmbit juvenil, per a tractar temes relacionats amb la mobilitat d’este sector de la població.

La Taula de Mobilitat anima tots els interessats a formar-ne part, i informa que començarà a tractar les mesures que s’incorporaran al Pla de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Eixes mesures seran debatudes i aprovades per la Taula de Mobilitat.

Cal recordar que al febrer de l’any 2012 es va introduir la figura del Fòrum General de Participació Ciutadana dins del Reglament Municipal, on està prevista la creació de diverses taules de participació, entre les quals hi ha la Taula de Participació, Espai Públic i Trànsit, que es va constituir el dia 6 de febrer d’enguany.

Tots els interessats en el tema poden ampliar la informació en la web participa.tavernes.es, en facebook buscant Pla Mobilitat Tavernes, en twitter, pmstavernes o per correu electrònic, participa@tavernes.es, o telefonant a la Regidoria de Participació Ciutadana de Tavernes (96 282 11 42.
-