L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 14 d’abril del 2013

De moliner canviaràs…. o “La vida sigue igual” com cantava el seu amic Julio Iglesias



Si algú s'esperava que amb el president Fabra, del PP, la televisió valenciana canviara encara que fos un poquet per guanyar algun puntet en audiència, s’ha enganyat totalment, cosa que era de preveure. 
El popular “Canal 9” seguirà com fins ara, lloc de col·locació de gent afí, programes d’infima qualitat i on el que prima és l’adoctrinament del tipus “lo bien que estamos los valencianos, lo bien que lo hace el PP y su presidente Fabra y que gracias a ellos somos los mejores del Mundo mundial”. La realitat és un altra diferent però….

I és que demà, la castellonenca Sonia Miralles s’incorpora a RTVV com a cap de gabinet de la nova directora, Rosa Vidal. Compromís ja ha denunciat aquesta nova contractació com "insult als 1.200 bons professionals que s’han acomiadat de la RTVV, i a tota la ciutadania que ha de pagar-li el salari a un personatge que sempre ha actuat com a aparell de propaganda bruta del Partit Popular".

Sonia Miralles ha estat durant anys al capdavant de TVCS, televisió que ha emés molts anys il·legal i que segons Compromís és un mitjà ʺultra, ofensiu, i de persecució sistemàtica i personal de tot aquells que no compartien credo amb el PP". Entre els mèrits de la nova cap de gabinet citen el vergonyós sopar d’homenatge “A tu lado somos muchos” a favor de Carlos Fabra quan va ser encausat pel jutge.

El PP desmantella serveis públics, precaritza la situació laboral dels professionals imprescindibles de la sanitat o l’educació, en RTVV ha fet una purga on sols ha deixat en nòmina a la gent vinculada amb el PP i ara, contracta com a alt càrrec un dels personatges de la dreta castellonenca.

Compromís ha dit que "si aquesta és la nova línia de la RTVV pública, apanyats anem, convertint-se en un reducte on tindre col·locats els personatges més rancis i extremistes del PP ".
-

1 comentari:

UN JUBILAT ha dit...

Es el mateix que pensen fer si consegueixen la privatidzació de la educació i la sanitat,col.locar a <>tots del p p per suposat,faltaría més.No poden evitar actuar com el que son,uns fatxes.