L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 16 d’abril del 2013

Compromís denuncia amenaces de mort als seus diputats


Grup de Compromís a les Corts Valencianes

Compromís ha denunciat  avui que tres dels seus diputats, Enric Morera, Mònica Oltra i Josep María Pañella, han rebut amenaces de mort a través d'internet per part d'una persona que, al seu judici, actua amb impunitast davant la falta d'interès oficial per investigar-ho.  Compromís ha denunciat que la Delegació del Govern ha donat "instruccions perquè la recerca derive en un judici de faltes", cosa que impedeix "una investigació criminal".
Les amenaces van ser fetes per un mateix autor a través del correu electrònic i de les xarxes socials durant el passat mes de març i, en alguns casos "revelen un coneixement molt clar" de les persones a les quals anaven dirigides.

El grup va denunciar aquests fets davant la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia, però segons ha insistit Morera, la Delegació del Govern ha intentat "ocultar qui hi ha darrere de les amenaces" tramitant-les com a judici de faltes perquè "no es volen investigar".

Compromís diu que es tracta d'un altre cas més de la claríssima indefensió que vénen patint "els demòcrates des de fa més de 30 anys" on hi han hagut amenaces i fins i tot agressions que mai s'han investigat
 
Morera ha indicat que "la impunitat del feixisme s'està convertint en un senyal d'identitat valencià". Aquest cas "contrasta moltíssim" amb el dels set menors que van ser acusats d'haver realitzat pintades en edificis de València, cas que va ser sobresegut però on  "es van utilitzar tots els recursos de l'Estat per a investigar-ho".
- 


-