L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 d’abril del 2013

Caritas celebra avui divendres la II Fira Solidària del Llibre d’Ocasió al Mercat Municipal.



Cáritas ha indicat que es pot participar  o  col·laborar de dues maneres:  la primera, donant llibres (que no siguen de text) per a la fira i acudint i comprant-ne a partir d’un  euro. Els punts d’arreplega de llibres usats serà a les parròquies, als col·legis i a la Biblioteca municipal.

Cáritas assenyala en la seua nota informativa que “en moments de crisi, és un motiu d'estímul comprovar com  en la nostra tasca diària Càritas aconsegueix  reforçar la seua capacitat per canalitzar la solidaritat cap a les persones”.  També indica que “pensem que una de les maneres de poder eixir d’aquesta crisi es produint un canvi de valors, conscienciar-nos de la importància de la gratuïtat,  de la solidaritat, el compartir, l’esforç, el respecte pels demés, la senzillesa” i en conseqüència, demana la col·laboració de tots.

Mitjançant l’arreplega i venda de llibres Caritas fa possible “ajudar-nos a ajudar” i permet dur endavant la tasca de recolzament a les 400 famílies que aten Càritas Interparroquial .

Cáritas ha agraït el recolzament dels col·legis de Tavernes, instituts, la biblioteca municipal, llibreries i particulars per la seua aportació  i a l’Ajuntament per recolzar la nostra tasca i afavorir el nostre treball.
-