L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 d’abril del 2013

Aquest pròxim dimecres, dia 24 d'abril, se celebra la 5é sessió de la “Taula de Mobilitat, Espai públic i Trànsit” a les 19.00 hores al Braç Treballador.


La 5é sessió de la “Taula de Mobilitat, Espai públic i Trànsit” s'ha programat per a les 19.00 hores al Braç Treballador aquest dimecres dia 24. Vos recordem que l'ordre del dia serà:

1-  Lectura i aprovació de l’acta de la quarta sessió
2 - Lectura del llistat dels agents convocats, assistents i excusats
3-  Completar l’enregistrament de dades personals dels membres de la Taula
4 - Segon bloc de Mesures del PMS
5 - Conclusions del torn de paraula de la tercera sessió


També en aquesta sessió es debatran les mesures que tractaran sobre:

-       Mobilitat a peu
-       Mobilitat amb transport públic
-       Seguritat viària 


I el dimecres vorem si després tot el maldecap que donaren en el plenari en demanar que es deixarà sobre la taula el Reglament de la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit, vorem si finalment apareixen per la reunió algun dels regidors del PP.

Perquè és molt bonic parlar i demanar explicacions de perquè això o allò del reglament o perquè s’ha fet així i no d’una altra manera, i fer-ho en el plenari. I preguntem: Perquè no ha fan en el lloc adient, les sessions de treball? I es que acudir a les reunions, interesar-se pel tema, participar… fins ara per banda del PP, res de res. Una cosa prou normal, i molt d'acord amb el nul nivell de participació ciutadana que vam tindre quan governaven.

I perquè no ens diguen que faltem a la veritat, recordarem que han anat una vegada, un únic regidor del PP, la senyora Tudela, i a una reunió: a la primera. Igual era per la novetat. Després a cap més.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Si es treuen molts i importants resultats pràctics tindrà raó el tripartit, si no es aixi la tindrà el PP. Temps al temps.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això no té res a vore amb el que va demanar el PP en el plenari: que els regidors no assistiren a les reunions i els resultats i decissions que no els conegueren directament en la sessió, sinó a través de les informacions dels presidents i de les actes.
De tota manera, l'exit o no dependrà de la voluntat que es pose, voluntat politica en el cas dels polítics i el PP no n'ha demostrat cap no assistint a res.

Anònim ha dit...

Pero es que el PP, per molt que assistisca, després no te cap poder executiu, així que l'efectivitat sols dependrà dels que manen. Que ens agrada molt tirar balons fora.
A mi i a tot el poble també ens agradaria que no estigueren present cap polític a les reunions, com a molt de manera informativa i sense vot. I per a eixe paper, millor posar a un funcionari preparat i entès en cada materia.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Per això mateix que dius, últim anònim, deuen al meu pareixer almenys assistir i escoltar, perquè sempre serà millor que assabentar-te per un acta que mai arreplegrà tot i menys el sentit en que es diuen les coses.

I com a membre de dita taula, vos puc dir que les regidores assistents mai han intentat influir, al contrari, deixen total llibertat i no s'inmiscuixen , sols escolten i prenen nota del que opinem els ciutadans .

Estruch ha dit...

P.D. es més, el plà d'execució està previst a 6 anys : Qui manarà aleshores ? Tots els parttis actualemnt amb represenyació s'han compromés a aplicar-lo.

I funcionaris també en assistixen, i dos : Un d'urbanisme i altra de participació ciutadana, a més d'un policia local.

Anònim ha dit...

Això que diu l'ultim anònim si seria vertadera participació ciutadana. A que espera el Bloc per a fer-ho?

Anònim ha dit...

Ja s'està fent pero no el Bloc sinó el govern municipal. Ara com tu no vas a les reunions, parles sense saber.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si no ens falla la memòria, la regidora Raquel, del PP, va dir més o menys que no sempre manarien els d'ara i ells confiaven a tornar a manar.

Normal, sinó ja cal que dissolgueren el partit. Bromes a banda, i ara seriosament, precisament per això s'havien d'haver pres i prendre amb més serietat tot el projecte que s'està duent endavant. I no ho han fet, fins ara.

Nosaltres tenim la por que, si torna a manar el PP, tot el que ara s'esta fent se'n vaja per la borda. Ja ho hem dit i és trist recordar-ho però és així: les darrers legislatures del PP, la participació ciutadana a Tavernes ha brillat per l'absència: No hi ha hagut.

Vosté torna a repetir ací els mateixos arguments i diu exactament el mateix que va dir l'esmentada regidora del PP en el plenari perquè es deixara sobre la taula. Nosaltres, una cosa que ja venia informat des de comissió no hauriem fet, i menys quan al PP ha fallat a tres de les quates reunions fetes.

I li haurem de recordar, com també fa el senyor Estruch assistent també a les taules, que fins ara els regidors no han obert la boca i han deixat fer.

La regidora de participació ciutadans, senyoreta Karina, va dir que si assistien els regidors a banda de ser una cosa prou normal, no és per influir, sino per saber directament el que es demana i vol perquè a hores d'ara, i com que algunes comissions no estan organitzades, i tot comença a marxar, és més operatiu que ho sapiguen directament que esperar a llegir un acta o que el president de les comissions els inforeme.

Es va dir això o no ser Estruch en el plenari?

Anònim ha dit...

Com que no s'havia informat abans del que dien Enrique i Karina, la gent que no estem tant al dia de la política local no podíem endevinar-ho. Ara ja tot clar, sols queda dir xapeau per les formes i les intencions. Ara sols queda esperar al mes important: els resultats pràctics, així que no cal encantar-se, a vore si torna a manar el PP i tot queda en paper mullat. Per ara en dos anys només s'han reunit, crec que hi han actuacions que es podrien fer sense cap o quasi consignació econòmica i sols depèn de la eficàcia dels polítics del govern. No es per ser desconfiat,pero jo fins que no ho veja, no em crec res. No em direu descregut quan estic parlant de polítics.