L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 16 de març del 2013

Tavernes ha rebut l’obra de reurbanització del carrer de Santa Maria i voltants en la platja

L'alcalde, Jordi Joan, acompanyats del regidors Llum Sansaloni i Victor Borras, a més de l'arquitecte municipal, Juan Tormo, han revisat les obres
L’obra de millora i rehabilitació del carrer de Santa Maria de la Valldigna i els seus voltants, a la platja de Tavernes, inclosa al PPOS de l’any 2012,  ha estat rebuda per l’Ajuntament. El nou espai reformat podrà acollir activitats culturals i socials, a més del tradicional de mercat.
Les obres han servit per millorar l’accessibilitat dels voltants de les dependències municipals de la platja, local de Creu Roja i ambulatori. En les millores d’accessibilitat s’ha respectat el disseny de pavimentació de l’avinguda de la Marina, la qual cosa serveix  perquè el nou espai s'integreperfectament en l’entorn més pròxim.
 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha indicat que “amb la reforma realitzada per una empresa local, la platja de Tavernes comptarà amb un nou espai que disposa de moltes possibilitats, on, a banda de l’ús tradicional de mercat, també podrà ser un escenari ideal per a acollir qualsevol expressió cultural i lúdica. A més, està situat tot just a l’entrada principal de la platja, amb més aparcaments”. 
 
Una imatge de part de l'actuació
Les obres de remodelació i millora de l’entorn de l’església han estat incloses dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de l’any 2012, adjudicades el mes d’octubre passat, iniciades al novembre i acabades a finals del mes de febrer de 2013. El cost final a la baixa ha estat de 103.543,71 euros, d’un pressupost inicial de licitació de 116.367,42 euros. L’empresa Construcciones Fellfrell ha estat l’adjudicatària de les obres de reforma.

La plaça resultant de les obres serà plenament aprofitada pels comerciants i venedors del mercat d’estiu que s’instal·la en la zona, alhora que l’Ajuntament podrà donar-hi un aprofitament per a celebrar qualsevol activitat de gaire sociocultural.

En la zona, a banda de les actuacions prèvies, s’hi ha treballat la pavimentació, el sanejament, la il·luminació, el mobiliari, la seguretat i la salut i la gestió de residus. S’hi han habilitat unes engronsadores, s’ha instal·lat un nou enllumenat de baix consum, més places d’aparcament, s’ha asfaltat tot l’entorn i s’han construït voreres noves davant l’església. A més, s’ha aprofitat per a netejar els solars del voltant de la zona.
-