L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de març del 2013

El Centre Excursionista organitza per demà dissabte la "Valldigna Extrem"



La prova esportiva “Valldigna Extrem”, és a dir, envoltar la nostra comarca en una gran marxa per les muntanyes, tindrà lloc demà dissabte, dia 23. La marxa està organitzada pel Centre Excursionista de Tavernes i els participants faran un recorregut de 43 quilòmetres en un sol dia, amb un desnivell acumulat de més de 2000 metres.


L’eixida s’ha programat a les 7 del matí des de la Plaça Major de Tavernes per fer un itinerari que passarà per l’ermita de Sant Llorenç (al Racó Joana), la Font de la Granata i pujar fins el Pla de la Sangonera per seguir pel Pic de la Ratlla del Massalari i anar cap a Simat, lloc on s’ha previst el dinar. A la vesrpada, se seguirà per la ruta del Penyalba (Barx) i la Font del Cirer (Simat) i es tornarà a Tavernes per la senda de la Cadira. Hi haurà avituallament al llarg del recorregut i a l'exida es donaran barretes energètiques, beguda i un recordatori. A la nit sopar a la Plaça Major de Tavernes.


El CETV disposa d’una assegurança d’accidents per als participants de la marxa que no estiguen federats. El preu de la participació és de set euros per als federats i de 10 euros per als no federats.