L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 de febrer del 2013

No compleixen cap promesa: La Conselleria, després de prometre la millora de l’IES Jaume II el Just en el 2007, desconeix res sobre les obres de reforma.



La Conselleria d’Educació no sap, ni te prevista cap obra de reforma i millora de l’IES Jaume II el Just, segon es desprén d’una resposta donada a Compromís, coalició que li havia presentat per escrit la pregunta a demanda d’un veí valler.

Compromís va posar a l'estiu passat en funcionament la pàgina web “Volem saber” perquè els ciutadans enviaren les preguntes a l’Administració per a les quals no trobaven canals adequats. Compromís es comprometia a presentar-les a les Corts, Conselleries, Govern de la Nació... i fer arribar la resposta, quan es produís, a la persona sol·licitant.

Ací teniu el web per si algú vol emprar-la: 

http://volemsaber.com/ 

La pregunta feta era si la Conselleria pensava executar la reforma de l’IES Jaume II el Just, atés que porta més de 40 anys de funcionament.

Doncs bé, el particular ja coneix la resposta rebuda dins d’un paquet on hi ha altres demandes semblants en diversos pobles: Ni contesta, ni aclareix res, ni determina cap termini... res de res de res. O siga, que l’edifici pot continuar igual anys i anys. Ací podeu llegir la resposta. 

http://volemsaber.com/uploads/OUT_CORTSVAL_12426.pdf


Una protesta de l'alumnat del centre
 Arribats ací, cal recordar que des del 2004, hi ha hagut moltes accions de protesta, durant les quals l’alumnat, AMPES i professorat han reclamat millores: manifestacions, sentades, reclamacions per passar fred, etc.

En aquest context cal recordar com abans de les eleccions del 2007, i després d’una manifestació i concentració a la Plaça Major de l’alumnat, la Conselleria es comprometia a invertir 200.000 euros per reparar el sostre del saló d’actes, canviar el sistema de calefacció, actuar sobre el cablejat elèctric, aseos, finestres...

En gener del 2008, l’aleshores Director Territorial d’Educació, Camilo Miró, i el Director General d’Ensenyament, Francisco Baila, acompanyats per Manolo Vidal, es comprometien a actuar de manera urgent sobre els aspectes anterior: reparar el sostre del saló d’actes, canviar el sistema de calefacció, actuar sobre el cablejat elèctric, els aseos.... i s’atrevien a dir que les actuacions menors les farien empreses locals.  ¿Algú sap alguna cosa d’aquestes promeses?

També hem de dir que tenim constància de diverses gestions de l’actual govern davant a la Conselleria per tal de recordar-li i interessar-se per la situació d’eixe projecte. Les respostes sembla ser que sempre són ambigües amb arguments que recorden el temps que vivim, els retalls, la falta de liquidesa.... 






http://www.lasprovincias.es/valencia/20090115/safor/alumnos-tavernes-presionan-consell-20090115.html

Agraïm a la persona autora de la pregunta la informació remesa.
- 

2 comentaris:

Enrique Estruch ha dit...

I a algú li extranya ? Una més de la retafila de promeses incomplides del PP, en una Comunitat en la que hi han diners per al que's vol.
Igual esperen a que s'afone terra o caiga un sostre com en la Divina Aurora o Simat, esperem no pille a ningú pel mig.
Després diràn que no han retallat en educació : Bi-Bop .

Anònim ha dit...

No poden fer reformes els diners els volen per al sobres-sorpresa