L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 5 de febrer del 2013

Morera acusa al PP i PSOE de tindre paralitzades Les Corts mentre negocien pactes secrets.




Quan es tornen a reunir Les Corts Valencianes hauran passat 50 dies des de l’inici de les vacances de Nadal. El portaveu de Compromís Enric Morera ha  manifestat que Les Corts Valencianes estan de vacances, sense activitat “perquè PP i PSOE estan pactant i fins que no estiga tot ben pastat no ho portaran a les Corts”.

Morera ha recordat que eixos partits “estan pactant les gestores de les caixes d’estalvi. S’estan mirant les reformes i els canvis a l’Acadèmia Valenciana Llengua, el Consell Valencià Cultura, la reforma l’estatut i la nostra visió és que fins que no ho tinguen tot pactat no es mouran ni vindran a les Corts”.

Morera ha insistit que el govern valencià “està totalment absent de la realitat, ens fan perdre el temps perquè no dóna respostes i el president no compareixerà fins finals de febrer, i això et deixa una gran sensació d’estafa”.

 Segons Morera “no hi ha propostes del Consell i no anem a consentir que les mesures que vinguen a anunciar-nos a les Corts siguen més retallades. O parlem clar o no hi ha res a fer”. El sindic de Compromís ha criticat al govern de Fabra per no fer res, ni tan sols es persona en el cas Nóos.
-