L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de febrer del 2013

L'ajuntament publica un BIM i crea un consell de redacció amb participació de tots els partits per a l’edició

L’Ajuntament de Tavernes llança esta setmana el primer número del butlletí informatiu municipal, de caràcter mensual i amb informació útil per a la ciutadania. Segon informa, l’Ajuntament no utilitzarà el BIM per a fer autobombo i propaganda de la seua gestió i amb eixe objectiu, ha format un consell de redacció que consensua els temes de la publicació. Eixe consell esta format per un representant designat per cada una de les forces polítiques amb representació municipal.

Les notícies publicades en el BIM no hi inclouran declaracions dels regidors i es limitarà l’ús de les fotografies de l’alcalde i dels regidors. La publicació portarà un escrit de cada grup polític amb representació municipal, amb una extensió concreta, on cada un podrà tractar els temes que estime oportú.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha manifestat que “ el BIM tractarà temes d’informació útil i d’interés per a la ciutadania. Servirà com a exercici de transparència de la nostra administració. La informació i la temàtica del butlletí està consensuada amb els representants dels grups polítics de l’Ajuntament que formen part del consell de redacció creat amb eixa finalitat per a evitar la politització. El BIM serà un instrument d’informació que anirà millorant cada mes”.

El consell el formen l’alcalde com a president, una representant de Compromís-Bloc, un representant del PSOE i un representant del PP, a més del responsable del Gabinet de Comunicació, Premsa i Protocol, que actua com a secretari amb veu i sense vot.

El BIM tindrà una periodicitat mensual, amb una tirada de 5000 exemplars, des d’este mes de febrer, i té un cost de 760 euros inclosos impressió, IVA i distribució. La seua línia estarà especialment orientada al servei públic, buscant que els ciutadans s’identifiquen plenament amb una publicació que naix amb eixe marcat caràcter.

El primer número s’ocupa d’informar què cobren els regidors de la corporació municipal, alliberats i no alliberats, indicant nivell d’alliberament i sou brut i net del mes de gener com a exemple. També informa de les retribucions de la resta de regidors municipals, és a dir, quant cobren per assistència als plens i a les diferents comissions. El calendari tributari anual, l’agenda festiva de les falles de 2013, el resum del punts més destacats de la sessió plenària, entre altres, ocupen la primera entrega del butlletí.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara mateix els peperos haurien organitzat un consell de redacció per a vore temes i demés.
Com en el BIM de Gandia, on tots son fotos de Torró i companyia i l'oposició ni participa ni se li diu res ni apareix per a res.
I encara que els del PP sempre que es parla de corrupció i falta de transparencia acaben dient per justificar-se que tots son iguals, la realitat demostra que no, que tots no són iguals ni pareguts.

Anònim ha dit...

Jo sé que cobra l'alcalde, ho posa en la pàgina, ho vadir en Facebook, tu saps que cobra l'alcalde, ell sap que cobra l'alcalde, tot el món sap que cobra l'alcalde, però... que cobra Manolo?? ningú sap que cobra Manolo, jo vull saber quin ha sigut el premi de fer-lo assessor de Diputació i qué cobra, al cap i a la fi, són diners pagats amb impostos meus. Qué cobra Manolo després d'haver arruïnat el poble? Per cert, als diners que cobra caldrà sumar els 230x3 comissions al mes...

Robinjut ha dit...

38.300 €. Crec que va eixir al BOP, per tant si ha estat publicat. Jordi en brut cobra mes de 40.000 € i només treballa a Tavernes.
El rendiment dels dos càrrecs polítics es vora en acabar esta legislatura, altra cosa es que el Bloc no pot criticar els llocs d'assessor a dit, en això no pot donar exemple.

Anònim ha dit...

Quins assessors? Que jo sàpiga hi ha una persona que treballa a la secretaria de l'alcalde, és el secretari de l'alcaldia, com en tenia Eugenio i Manolo. No es cap assessor ni fa faena d'assessorar a l'alcalde.

I un altre treballa a mitja jornada fa tasques per a tot l'Ajuntament, per a totes les regidories i son treballs , d'informació i atenció a mitjans de comunicació i veïnat, informació ciutadana, etc. No assessora a ningú ni treballa per a cap politic sino per a la "casa".
No confundim les coses. No et passe com alguns, que de tant de llegir les mentires del PP ja se les creuen i opinen i escriuen igual que els blogs del PP.

Ara, 38.300 eurets de la Dipu al mes (això si que es sonar. Sona o no sona la Dipu, per la bossa la dipu sempre es bona)per no fer res de profit als ciutadans.. a mi em sembla que li'n sobren 38.299'99. Almenys es dedicara a treballar per desfer tots "els entuertos" que va deixar en l'Ajuntament i aportara alguna cosa bona per al poble, pero per ara les seues gestions no s'han vist (riu Vaca, cirumval·lacio, col·lector de la platja...)

Ara com es "encarrega" de la Valldigna i de la Ribera Baixa igual els que si s'han beneficiat son els de Simat, ves a saber, que també mana el PP i on diuen que passa molt de temps, suposem que assessorant.
I parlar de rendiment? Puix si, ja el vorem: ell en cobrava 46.000 bruts d'alcalde i només ha fet una cosa: arruinar al poble i deixar de pagar proveïdors.

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord amb Juanjo

Anònim ha dit...

No patiu tant home que el govern de Jordi Joan està fent les coses molt bé i tant sols porten 4 dies. El poble ja comença a vore resultats i fent malabars per salvar la nefasta herència que van rebre del GRAN GOVERN DELS AMICS DEL PP. Amics així per a què volem enemics??? A l'empresa privada eixos amics del PP haurien estat acomiadats a la primera de canvi... I ara veus els regidors del PP que no passen de titelles d'algun cap pensant o millor dit... d'algun cap, sense pensant.

Robinjut ha dit...

Jo també estic d'acord amb ell, anònim de les 19:04.

Anònim ha dit...

38.300 cobra!!!!!!! Mare meua!!! no és mileurista, no. Tot això cobra per haver arruïnat al poble?? És que els "enxufats" de la política donen grima. Et pareixerà poc, no? Robinjut. Una persona a qui no controla ningú i no se sap quin treball fa ni res de res, cobrant eixe pastó de peles. Quin mèrit ha fet este home per ser assessor? Que haguera passat si el PP, les passades eleccions, hagués perdut i no controlara les diputacions? Vergonya cavallers, vergonya!!

Robinjut ha dit...

D'acord amb ´l'últim comentari, els enxufats de la política donen grima. M'imagine que la responsabilitat de qui controla a Manolo en València serà qui l'haja posat, i tindrà un cap de personal. El mèrit d'estar on està és el de ser qui és, igual que poden dir altres de Amador o Bufante o el Nyau (sí, FCC és privada i bla, bla, bla).
Així que si diguem fora els "enxufats" diguem TOTS i fora el problema, evitem qualsevol temptació de colocar ningú per qui és i no sols pel que fa. És cínic dir jo soc honrat i sols jo coloque els meus adequadament. Al final els que manen acaben creguent-se que tot ho fan per bé.

Robinjut ha dit...

Anònim de les 18:46 tant se val que siguen assessors, secretaris, cap de gabinet o comprador de pomes i cafés. Tots han estat posats a dit i tots han entrat pel mateix, independentment de la seua qualificació i la tasca que després desenvolupen. Que treballen per a la casa? I els funcionaris no treballen per a la casa i si que han acreditat les seues aptituds amb una oposició? No hi havia ja un secretari a l'Ajuntament? No hi ha gent en informàtica i altres que portaven el gabinet de comunicació? No s'han comprat ja per a tots els regidors i-phones per prendre nota gràfica a l'instant de tots els actes? Crec que qualsevol funcionari havera treballat millor per a la casa, al menys més imparcial i transparentment.

Anònim ha dit...

Robinjut com de costum volent fer-nos creure que un burro vola.
Xe que fas com els del PP i ben clar que t'ho diu la Cotorra: per molt que digues una mentira no sera veritat.

Tu saps, perquè ho saps i tant que ho sap, que no tens res que vore el Secretari General de l'Ajuntament, secretari de carrera nacional, amb el secretari personal de l'alcalde d'un poble.
I ens vols enganyar i fer-nos creure com si estiguerem bojos que son la mateixa cosa, el secretari general de l'Ajuntament i el secretari de l'alcalde. Si, tan iguals com el xuleton i l'hamburguesa, ara amb cavall. Tot es carn, tots son "secretaris".

Despres tornes a dir no se que de funcionaris i informatics fent tasques de periodisme. I confons el dur un programa informàtic amb una tasca d'informació i de premsa: redactar, escriure, prendre declaracions, relacions amb mitjans de comunicació.
I tu vols que l'informàtic faça tasques de periodista. No tens ni zorra idea del que parles ni de les tasques d'un gabinet de comunicació de l'Ajuntament.

Ara sempre s'ha dit: la ignorancia (o ignorancia per fer mal?) es molt atrevida.

Robinjut ha dit...

Amic anònim 18:53, com de costum tergiversant el que ú diu. Per primera, deixa'm estar amb els del PP que prou mal ja tenen. Per segona no crec que La Cotorra estiga tan farta de les meues mentides quant em publica i no poc.
Anem amb l'argumentació culinària:
Ja sé que el xuletón no és com una hamburguesa, i tú també sabràs que de sempre hi ha hagut a dins l'Ajuntament (i sense haver-los de buscar fora) molts xuletons i hamburgueses. De fora també hi havia un bon xuletón com el sr. Jorge, per boca de gent de tots els colors (menys els sectaris més acèrrims). Llàstima que era a la pimienta i ara agrada més a la mostassa. Sobre la premsa, no soc entés, però es veu que abans no es passàven notes a premsa, ni ràdio ni TV, ni es feien fotos ni s'atenien els medis. Es veu que no existia tot això. Ara cal una altra persona que d'entre 200 no n'han pogut trobar a dins. Potser perque serà especialista en propaganda política, com el 90% de noticies i fotografies que es generen, ja que fa una tasca massa semblant a la de les campanyes electorals.
I al poble ens dona igual saber de bons o roins, en política la majoria troben bons a qui dona feina o a qui és més amic o familiar, és trist però és així. Al poble no hem sigut comunistes amb Eduardo ni de dretes amb Eugenio ni nacionalistes ara amb Jordi.
Seré un ignorant en moltes coses, però en sentit comú crec que aprove, només cal pensar sense tenir cap prejudici ni massa interesos.
Tú que tens més idea del que es fa al gabinet (no seràs el primer interesat?) podries prendre el relleu a Bufante i estalviar-nos 20.000 € al poble. També es podrien estalviar gran part dels 9.000 € del BIM amb menys qualitat i quantitat i més contingut, que crec que és per al que serveix un gabinet de premsa. Si estalviar en bonicaires i llocs de treball innecessaris és voler fer mal al poble, demostra que qui vol ser massa atrevit eres tú i els que raonen com tú.
Vaig a sopar que m'has obert la gana.

Anònim ha dit...

A tu se t'obri la gana i a mi, em fa ois el que dius i per poc no ho tire tot.
Menut cinisme, el gastes!
Ens parles de Jorge (Palero), que no era el secretari de l'Ajuntament sino el secretari particular del sr. Eugenio i clar que era bo, per als seus. Sobre tots per als seus.
I quan a periodismes i periodistes, mira, no em faces bovo. Ni tinc cap interes en ser el periodista, ni soc tan ignorant per no coneixer les coses del poble.
Ni es precis estar en cap Ajuntament per a fer faenes de periodisme per al govern de torn, ni es precis anar a fitxar tots els dies a un Ajuntament per cobrar eixes faenes. Hi ha mil maneres de cobrar servicis fets a un ajuntament o partit des d'un altre lloc i cobrar-los per altres camins. Hi ha moltes maneres de pagar favors i treballs fets. I tots els dies els diaris ens parlen de Guretls i Noos.
I quan això que dius de papers i qualitats de BIM i floritures tornes a demostrar que no saps el que dius ni tens idea de les tasques d'impremta. Pregunta a quelsevol falle quina diferencia paguen de posar un paper roin a un paper bo. Igual ni son 50 euros en tots els llibrets. Menys quantit
Jo no he dit que vulgues fer mal al poble. Simplement dic i repetesc que totes les teues intervencions van sempre en el mateix camí: negatius i de critica cap al govern i pegant palo.


Robinjut ha dit...

Bò, jo cínic i tú ja veig que dins del grup que pensava: el dels sectaris més acèrrims. Demostrant al parlar despectivament del secretari personal d'abans dient que era bò per als seus, quan ocupava exactament el mateix lloc i tasques que ara el sr. Amador (que no sé si és bò per a tots o només per als seus, encara no els he sentit dir res bò d'ell als del PP). Amb això ja m'has donat tota la raó en quant als tema de càrrecs de confiança. Respecte al tema periodistes t'has engronsat una mica quan dius que no cal anar tots els dies a l'Ajuntament per fer la feina ben feta. Aleshores perque fitxeu a Bufante amb un jornal d'anar tots els dies? Esteu tirant els diners? Segons tú l'únic que va fer mal el govern anterior va ser estalviar-se la seguretat social amb un peridiste corrupte però que faria molt bé la seua feina (almenys eficient, sí), en uns quants dies el mateix que altres en tota la setmana, i sense costar-li cap duro (almenys legal) al consistori.
Sobre les floritures del BIM no n'ha calgut fer-ne moltes per desmuntar-te la paradeta: a la primera i pel Google he trobat una pàgina d'impremta on-line, on amb el gramaje inferior (150g) et fan tirada de 5.000 a tot color com el BIM per 434 € amb IVA i sense despeses de transport, i servin-te en 5 dies. Pel que dius dels 50 eurets, sols puja en una tirada 39 € (un 9%) si pujes només 20gr. la qualitat, pero si ho fas a un gramaje que es note (250 g.), el preu es dispara a 276 € més per tirada (711 €, un 63% més). Crec que el nostre s'assemblarà a esta última qualitat, donat que a peu del BIM marca preu amb IVA 760 €. Així doncs, sense buscar més preus, ja he trobat a 276 € menys per 9 tirades que diuen volen fer, 2.492 € d'estalvi al poble, tot i eixint d'un preu inicial millor pel mateix.
I tot en 10'.
I debades.
I després diuen que al gabinet de premsa se'ls guanyen ben guanyats.
http://www.imprentaonline.net/Dipticos-A3.php
El dius que jo vaig pegant palos, el palo li l'ha pegat l'impremta a l'Ajuntament. És igual, paguem entre tots!!
Sobre el meu camí de crítica i sempre per al govern et done tota la raó, ho pots comprovar a un dels últims comentaris meus que publica La Cotorra a la notícia "Pinten alguna cosa els valencians de la mà del PP i del PSOE? etc..." de fa poc:
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2655811275788363315&postID=4125646615442343641
La única diferència amb el que tú dius és que ací la crítica és a governs autonòmics i estatals, i a altres partits que no són el teu. Deus aconsellar-li a la Cotorra que no en publique tants d'eixos, sino no podreu consolidar eixa fama que tantes ganes teniu de posar-me.

Anònim ha dit...

No em considere sectari, cosa que tu si ho eres, i nomes cal vore els comentaris que fan en tots els blogs, i no cal ser massa llest per a saber com penses i quina és la teua missió: sempre en negatiu al govern de torn, sempre ressentit i recremat.
I tornes a canviar tot el sentit en el secretari, es el secretari de l’alcalde, es un càrrec de confiança i ha de ser bo per a qui li la dóna. I Jordi Palero era bo per als seus, per a fer la faena que te encomanada que no era una altra que ser secretari de l’alcalde, del PP, no era secretari de l’Ajuntament com tu volies fer vore malinterpretant les coses. Com supose que Amador farà la faena i serà bo per als seus, segur que els del PP no diuen el mateix.
I això del periodiste corrumpte ho dius tu, jo no dic res. Vols dir amb això que, a mi m’agrada la ciencia ficció, que abans algu podria fer treballs d’informació només per a un grup des de sa casa i després cobrar-la en adjudicació de treballs totalment diferents, que sé jo en organització de festes i events musicals nocturnes, propagandes en publicacions i revistes de caire local, o posant veus en cunyes en ràdios o potser encomanant-li treballs en unes altres empreses que no tinguen res a vore amb el sector de la comunicació i si en el de servicis. ¿Vols dir això? ¿Ho dius de veres?

De tota manera, tornant a la realitat i no a les suposicions: Ara hi ha una persona que treballa per a tot l’Ajuntament, per a tots, i informa nomes de les coses institucionals i no partidistes. I que és normal que cobre de l’Ajuntament si treballa a l’Ajuntament.

I quant a impremta, la lletra és molt sofrida. I tu parles nomes de diners, i no t’importa la qualitat final del producte i potser caldria parlar de qualitat d’impressió, qualitat de les tintes... Ningú dona duros a quatre pessetes es dia abans i quan un abaixa preus abaixa qualitat, i el BIM jo mire que té una gran qualitat d’impressió. Nomes cal vore les cares dels regidors i les fotos. I si un treballa amb una màquina impressora de quadricomia de 100.000 euros és normal que tinga les tarifes mes grans que una de 40.000 euros. ¡No et fot! I la qualitat també es millor. I no digues ara que no t’importa la qualitat. Ara, estic segur estic que tu series el primer en que si la qualitat for fluixa ho hauries criticat: 760 euros per a una impressió roina, que no es veuen be les fotos, que pareix la lletra moguda... que ens coneixem, a tu i als teus! Ja ho fereu en els cartells dels gossos i altres.
I tornes a amagar fets i dir mitges veritats: el preu del BIM que s’ha dit i es posa és 760 eurets per PRODUCCIO, IMPRESSIO I DISTRIBUCIÓ casa a casa pel poble.

Anònim ha dit...

Fets: la passada legislatura totes les setmanes cinc o sis comunicats de premsa del govern local, sempre del govern local, parlant nomes de les coses del PP, sempre el mateix patró: manifestacions del regidor de torn i de l’alcalde. Comunicats repetits en LP, llegits deu voltes en la radio local i publicats en la revisteta filla de la ràdio, quan eixia.
Tasca periodística la dels comunicats i hores de feina. No m’imagine a Imma ni a Ana, secretaries de l’alcalde, ni per temps ni per formació. Tampoc m’imagine els alliberats i regidors Amparo Espí, Luisa Mifsud o Salvador Ribis, ni menys a l’alcalde, Manolo Vidal. ¿Qui feia eixa tasca? Qui feia la informació sense gabinet a l’Ajuntament? ¿Els informàtics? ¿Algun funcionari? Jo no m’ho crec. Sempre he cregut que la tasca es feia fora. ¿Qui? No ho sé.
Mes fets: Empresa relacionada amb director de la radio local fa serveis de vigilància per a l’Ajuntament i les factures són grosses; és de domini públic que s’han organitzat nits de rock per festes; que la revista-publicació hi havia molta informació institucional; que la radio feia molta informació institucional; que s’ha editat alguna vegada el llibre de festes... Tot això costava diners i s’havia de pagar. Tots tenen dret a treballar. I si t’ofereixen un treball o fer un servei està be que s’accepte. Res a dir.
Si que dic que no em sembla bé que un partit contracte una empresa per fer serveis a l’Ajuntament de forma continuada i de gran quantia sense concurs. ¿Era legal? Cadascú és lliure de traure les conclusions que vulga. Jo trac les meues.
Per això aplaudisc que ara es fan les coses transparents, que hi ha una persona que tothom sap qui es per fer un servici de i per a l’Ajuntament; que treballa per a tots els grups sense excepció sempre que siga informació institucional i no partidista. Tot això em sembla molt bé. I és el que sempre s’havia d’haver fet.
I ho dic: no m’he cregut mai que els comunicats, informacions i notes de premsa de la passada legislatura nasquera des del gabinet d’Alcaldia. I crec que tinc dret a pensar el que considere.

Robinjut ha dit...

Ara dius que soc sectari per atacar al govern de torn. Aleshores amb quin color soc sectari, amb tots? Amb tots per sistema? No, un per un i quan pertoquen, que es ben diferent. Sona mes be a indignats, com mooooolta gent que esta farta de la prepotència del poder polític.
Paraules teues: el secretari de l'alcalde, càrrec de confiança ha de ser bo per a qui li la dona. No vaig a afegir res mes, sobren comentaris.
Molt subtil amb lo de ciència ficció, tirant la pedra de tractes de favor amb feina a canvi d'informacio i amagant la ma posant que tu no has dit que això siga corrupció. Ho torne a dir jo, això que suposes es CORRUPCIÓ, no cal ser tan cínic només perquè no tingues proves palpables. De totes formes, la feina eixa d'informacio escrita i a la radio segueix igual i la feina ja no se li dona, o siga que no sols es el mòvil de feina per tracte de favor.
Sobre el tema d'imprempta , millor que ho deixes ja, el teu argument quan rebats la millora de preu es el de sempre, la millor qualitat. Ja ho vàreu dir amb el curset de monitors, sense cap prova argumental, jo done números i enllaços, tu dones supòsits. No demostres la qualitat d'una feina ni de l'altra. No saps que l'on-line sempre es mes barat perquè no necessita tenda física? Això no te res a vore en la qualitat. Pero tot menys baixar de la burra. tindràs barra amb la crisi que hi ha dir que la impressió es de gran qualitat per a vore'n tan be la cara dels regidors! La caradura diria jo, si això es el que li importa a la gent! I dels cartells dels gossos jo no en vaig dir res. Si eren roina en algo no seria en la qualitat de la impressió, mes be eren fluixets en el disseny, pero tampoc era lo mes important, sinó que s'entenguera. Ui, no he criticat ara al govern de torn!
I ara resulta que ens envien el BIM a tots a casa. Pues jo per la meua no l'he vist i si de ja fa dies pels bars.
A l'ultim anònim dir-te que tens tota la raó, s'hauria de fer sempre concurs per a les feines externes que contracta l'Ajuntament, com ara la cavalcada Reis, carnestoltes, curs monitors i moltes altres en que no s'en fan. Tots moros o tots cristians.

Anònim ha dit...

Que tu ataques a tots? Miracle i que santa Llucia el conserve la vista. No has fet mai mai cap critica a ningú que no siga del govern. En tots els bloc, llenya al tripartit, fins i tot usant el nom tripartit amb sentit despectiu. No ara si resultarà que eres un sant. Santo que caga....
I potser no siga massa ciència ficció, i més be siga corrupció: una empresa de serveis que factura tots els mesos, durant anys sense cap contracte signat ni concurs, o dedicar 1’4 milions a palmeretes sense concurs. I això de les proves... en quin món vius? Aci en la Cotorra es va posar la relacio de factures de troianos i de palmeretes. El que no se es perquè no han posat altres factures, de la radio i de la nit de musica jove de festes de fa uns anys que van presentar al nou govern. I que la informació a la radio segueix igual com en la passada legislatura, no t’ho creus ni tu. Abans no hi havia, ni es deia mai res contra el govern del PP. Ara majorment es contra el govern i nomes fan que repetir les notes de premsa del PP, notes que com les d’avui sobre la placeta del tio Julio no tenen ni trellat ni forellat i son una pura mentira. Ells no s’enteren de la pel•licula i parlen d’oides, per no dir d’ois.
I no es per res, però tu ni dones números reals ni enllaços veritables. Tot el que diues es fum, adornat de bonicaria buida de contingut, com el PP. Eres com els que critiquen fulles i campanyes sobre els gossos perque es fan amb pla modest i diuen que no tenen qualitat, i quant es fa una cosa amb una qualitat, el queixes perquè costa diners. Perquè no t’aclarixes tu i ens deixes tranquils els demes? Es que se’t veu massa per on respires. I no eres imparcial ni de lluny.
I si no t’han enviat el BIM a casa igual serà perquè el coneixen i com saben quan sabut eres, comprenen que no et cal.

Robinjut ha dit...

Sempre parla qui ha de callar.
Que no critique ningú que no siga del govern!
Que no done dades ni enllaços!
Fes-li una ulladeta als meus comentaris, inclosos els de la Cotorra:

http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2655811275788363315&postID=4036168775794989344

http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2655811275788363315&postID=931955833984615049

http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2655811275788363315&postID=4125646615442343641

http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2013/02/aco-no-ho-publica-el-bloc-al-seu-blog.html#comment-form

http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2013/02/ojos-que-no-vencaguera-que-xafes.html#comment-form

http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2013/02/ens-amenacen.html#comment-form

http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2013/02/sera-cert-el-que-es-diu-del-motiu-de.html

http://eldiaridetavernes.blogspot.com.es/2013/02/tavernes-tindra-un-bim.html#comment-form

http://eldiaridetavernes.blogspot.com.es/2013/02/busques-treball-lestranger-aci-tens-dos.html#comment-form

http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2013/02/que-rule-esta-foto-pero-que-rule.html#comment-form

Només als últims dies. A tots els blogs locals i de tots els colors. Després hi han altres comentaris meus neutres o que critiquen totes les parts polítiques o simplement en parlen del problema i no dels responsables o gestors.
Per favor, llegiu-ho tots per saber-ne la veritat perque l'amic anònim no ho farà.

Sobre el tema de la corrupció del PP local, a mí que em contes de ràdios ni diaris? Haver-ho denunciat quan calia, haver informat al poble i haver presionat el poder per solucionar-ho, no només per a guanyar unes eleccions. No sé el que faria Carlos, jo sé que fa exactament la ràdio que feia, parlava bé del govern i ara dic que segueix parlant bé dels mateixos, o al menys no parla mal. A mí m'havera sentat pitjor que seguira fent el mateix amb un partit diferent, això seria de jaquetero. És una empresa privada (i LP també) i pot pensar com vullga. És un empresari lleial, com us agraden als polítics. El que no sé és el perque del canvi de nom a la ràdio coincidint amb el canvi de govern.
I quan se t'acaben els arguments em compares amb el teu enemic, jo no he parlat mai de la fluixa qualitat de cap campanya de gossos, jo he parlat de tot el que em sembla car, entre elles el BIM. Ara, tú manipules dient com si ho fera jo el que diu el PP. Bona argumentació, tú si que dones dades i enllaços i eres imparcial.
Bona resposta també del BIM, fent gràcia en que no l'envien a les cases dels que no som sectaris del govern. Broma acceptada, però en general comentari teu molt feble, per no dir d'argumentació nula.
QUE PASSE EL SEGÜENT ANÒNIM!

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'amic anònim podrà llegir els enllaços perquè nosaltres els publiquem, fins i tot els enllaços de llocs que no tenen per a res el mateix tractament, consideració i respecte als seus lectors i als comentaris que fan.
A l'inrevés, uns enllaços posats a les nostres pàgines perquè serviren d'aclariment a notícies publicades allí mai no s'han publicat. I ho diguem perquè ens consta i en sabem de molts.
Tots no som iguals.
Ah, Robinjut, i això de que ací ens envien comentaris a cabassos "contraris" al que pensem i no els publiquem.... doncs, no. No és veritat.