L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 de febrer del 2013

L’Ajuntament neteja terres abandonades en el Sector 6 de la platja



Avui ens ha informat un lector que ha vist moviment de màquines en el Sector 6 de la platja i ens preguntava si havien començat les obres d’urbanització.

Hem d’aclarir-li que no, i segons hem pogut esbrinar, es tracta d’una actuació mampresa per l’Ajuntament dins del programa de procurar que les terres abandonades no presenten un aspecte tan “de selva”, com el que pot apreciar-se en la fotografia que il·lustra la notícia.

Amb caràcter preventiu i per evitar mals majors, l’ajuntament ha iniciat una neteja d’aquelles zones més pròximes a les vivendes en el sector i pensem que ho fa perquè tanta malesa i vegetació pot suposar un perill a les cases si es produeix algun incendi.
-