L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 8 de febrer del 2013

L’Ajuntament de Tavernes deixa clar que no té ninguna intenció de desallotjar cap veïna de la seua vivenda. Eixa mateixa veïna ha rebut quasi 3.000 eures en ajudes de l’Ajuntament en dos anys i mig.


L’Ajuntament de Tavernes, en nota de premsa oficial, indica que davant algunes informacions no ajustades a la realitat i que parlen de l’embargament de la vivenda d’una veïna, ha d'informar que no té ninguna intenció de desallotjar cap veí. 
L’ajuntament explica en la nota que s’està duent la tramitació d’un procediment de constrenyiment administratiu, que és la practica habitual usada per totes les administracions públiques per a garantir el deute d’un habitatge.

El procediment que se segueix és l’habitual i s’inicia perquè quede constància en el Registre de la Propietat del deute de la vivenda amb l’Ajuntament. És una mesura preventiva que evita la venda de l’habitatge sense liquidar el deute, i és una mesura establerta per Llei en tot l’Estat espanyol.

L’Ajuntament de Tavernes, per tant, vol deixar clar que eixe tràmit no s’aplica a desallotjar la veïna afectada, com s’ha difós de manera errònia. L’Ajuntament no ha emés cap ordre de desnonament, simplement li ha notificat la diligència d’anotació davant del Registre de la Propietat, però a hores d’ara eixe fet de l'anotació encara no s’ha produït i la veïna pot presentar un recurs de reposició.

L’Ajuntament davant aquestes informacions vol informar que la veïna afectada ha rebut, des de juny de 2010 fins al passat mes d’octubre de 2012, un total de quasi 3.000 euros de l’Ajuntament en concepte d’ajudes socials, repartits en 5 ajudes, una xifra molt més superior al deute tributari adquirit amb la corporació municipal. 

L’Ajuntament de Tavernes vol recordar que un deute no pot ser condonat
, perquè podria ser considerat prevaricació.
-

5 comentaris:

Estruch ha dit...

Això es el que es diu ser desagraïts: L'ajudem entre tots i a la primera de canvi ens possa verds en la premsa : Algú sap si perteneix a algún Partit Polític o que ?

Anònim ha dit...

Estruch, sense que servisca de presedent, quanta raó tens.

Anònim ha dit...

Eixa xica sempre esta pel despatx del PP, quan obrin per atendre als veins.

Anònim ha dit...

Si, Enrique, perquè deu tindré ma i poderosa. Si no pregunteu- li a l'home com li aconsegueixen feina en FCC i moltes altres ajudes municipals.

Anònim ha dit...

Després de llegir els comentaris i veure que hi ha un anonim que demana més informació..... Doncs ahí va:
La primera setmana que es va incorporar el govern municipal, vaig anar a demanar cita per poder par parlar amb el Sr. Alcalde. Estant al despatx del secretari d'este, va entrar una xica demanat un paper per poder anar al ECONOMATO, i així arreplegar bolquers i llet per a la seua filla, ja que segons ella no tenia per a poder donar-li menjar als fills. El secretari molt amablement li diu que no sap de quin paper li parla, i ella li respon que cada primer de mes ve a per eixe paper.... El secretari li diu que no sap res i l'envia a Serveis Socials.
Jo estic en tot moment al despatx, quan acave, men vaig al carrer, i quina és la meua sorpresa, la persona que fa no res ha dit que no té per a donar menjar las seus fills, está a la porta d'un dels bars de la plaÇa, fense una coca.cola i fumant.
En eixos diners no havera pogut anar a comprar llet, o bolquers?
Després les gracies són vore-la a la TV contant el que va contar.
Ai mare quantes coses ens queden per veure......