L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 25 de febrer del 2013

La Cavalcada del Ninot es va celebrar ahir organitzada per la Federació JLF de Tavernes i amb una gran participació de les falles locals.



L’animació, el color, l’alegria i les ganes de festa - es nota que s'acosta Sant Josep-  van estar presents ahir per la vesprada als carrers de Tavernes a pesar del ventet gelat que començava a bufar i que feia, poc a poc, caure les temperatures. I no cal ni dir que això es notava, i sobre tot, en algunes comparses que no duien la disfressa més adient per a l’oratge, però es combatia amb el moviment i l’exercici durant la desfilada.
 

I com no un any més la critica a quasi tots i cadascun dels temes que omplin i ompliran encara els fulls dels diaris, les imatges de televisió i els comentaris del carrer: la crisi, les retallades de Rajoy i Fabra, la corrupció, la piscina, la ruïna econòmica de l’Ajuntament, el govern municipal... i entre les critiques, i en alguns cartellets, alguna referència a aquestes pàgines. Després, reunió general a la Plaça Major, lectura del veredicte del jurat i fi de festa amb la discomòbil.  

I heus ací el veredicte del jurat:

Millor carrossa: Falla La Via
Millor tema: Falla Cambro
Millor comparsa gran: Falla Portal
Millor comparsa menuda: Falla Passeig
Millor critica local: Falla Cambro
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi em van semblar unes crítiques molt bones i divertides. Com mai. No ho sé si és perquè hi ha un govern diferent mes tolerant i la gent de les falles sap que encara que posen a caldo al govern, no els ho tindran en compte ni aniran a parar a cap llista negra.
Ara com sempre hi ha despistats, i pareixia en alguns cartells fallers de critica local que estavem en l’any passat. Igual era perquè l’autor dels versets no és del poble i no s’entera que alguna cosa ha canviat i ja no hi ha tripartit al govern.
Permeteu-me per tant la broma

Una regidora han expulsat del seu partit
i coix han deixat al tripartit.
Com un retall de Rajoy ací ha succeït
I tenim un govern “bipartit” amb un no adscrit.