L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 4 de febrer del 2013

La benedicció dels animals i les mascotes ompli la plaça del poliesportiu




La festivitat de Sant Antoni es va celebrar ahir amb una gran presència de veïns i veïnes que ompliren de gom a gom la plaça del poliesportiu municipal durant l’acte de benedicció dels animals. Cal destacar així mateix la desfilada de cavalleries i carros, que crearen un bon ambient festiu a la plaça i a les rodalies del poliesportiu.
 

El temps també va acompanyar i el dia, amb molt bon sol i suaus temperatures,  va permetre l’eixida al carrer i que els vallers dugueren les seues mascotes desfilaren davant davant la imatge del sant per ser beneïts per mossén Marcelo, que va presidir la cerimònia acompanyat per l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i regidors del consistori.  


Prèviament a aquest acte, havia tingut lloc la cercavila que va traslladar Sant Antoni del Porquet a l’església de Sant Pere, on tenia lloc la missa en honor del sant.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És veritat, Cotorra, ahir va fer molt bon dia. I per això els regidors del PP van eixir a prendre el sol i a posar-se dalt la tarima en la benedicció, perquè tots els vegeren. La nit que cremaren el pi, ningú va assomar el nas. Feia massa fred. O igual era que era per la nit i no els vorien massa bé, millor quedar-se en sa casa.
De la benedicció, una cosa queda clara en alguns regidors del PP: no tenen sentit del ridicul.
Quan van baixar de l'entaulat l'alcalde i tots els regidors, alguns es van quedar dalt, com si foren els amos, potser recordaven "viejos tiempos" d'alcaldia.
Allí dalt els tenies, saludant a tots, però sense tindre això: el sentiment de fer el ridicul.
I bons eren els comentaris de molta gent en mirar-los. No els xiulaven les orelles perquè continuaren.

Anònim ha dit...

A mi mhan dit que quan et fas el carnet del PP el sentit del ridícul el perds, no s'entén sinó com després d'arruinar un poble encara estan en política. i dels nouvinguts exactament igual, no es comprén, sinó es perdent el sentit del ridícul, estar en un partit on ho han fet tan mal.

Anònim ha dit...

Sí home sí. És fàcil de compendre: devoció pels diners. En este mateix blog, on parla de la vigilància rural, es diu ben clar què cobrava un Regidor PP que ha repetit, però ara en la oposició i sense cobrar eixa pasta gansa. I volen tornar a manar com siga, i ahi els tens, aprofitant que el Govern abandona l'entarimat per a pujar ells i fer populisme. La culpa és d'ells i de la gent que els ha votat. Espere que prompte, tothom obriga els ulls i els diga el que es mereixen: no tenen vergonya.