L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 21 de febrer del 2013

Erre que erre o una mentira dita cent voltes no és una veritat

L'espai dels partits al BIM



El BIM es tanca amb un apartat on, cada grup amb representaicó al consistori, ha dit la seua. Un escrit que, com no, el PP aprofita per posar la “punxa” i la crítica al govern municipal.

Una de les crítiques, com podeu llegir, és el fet de publicar el BIM, no considerant ara “el moment per a traure’l” ni “el moment ideal” a més de tractarlo de “floritures”. O siga, no és moment per infomar i la informació és una floritura. Quan més ignorant siga el poble... 


Ara no és moment. Potser siga, potser, perquè ells haurien esperat a traure el “seu BIM” en época electoral. O potser ara, amb una iniciativa de transparència i informació veïnal, comprenen que han quedat en molt mal lloc perquè ells, en 12 anys de govern amb majoria “absoluta” mai no feren cap publicació informativa al veïnat ni informaren al poble en cap assemblea. Ans el contrari: tot allò que era participació, cas dels Consells Assessors, poc a poc amb el pas dels anys va ser anul·lat i no convocat.

I com no, altra vegada la “punxa” sobre la gent en atur i dir que és l’Ajuntament qui ha de donar solució als 1.800 veïns que les xifres diuen ho estan. Quina manera de voler excusar les politiques contra els treballadors de Rajoy i de Fabra! 


Senyors del PP, per molt que ho repetesquen, per molt “cansinos” que siguen, no ens ho anem a creure ni van a convéncer a ningú. Per molt que es repeteix cent voltes una incertesa no es convertirà en una cosa certa. I vostés i nosaltres també ho sabem: No és l'Ajuntament sinó que la responsabilitat, la gestió, les mesures laborals, qui les ha de posar és el govern de la nació, el govern del “seu” Rajoy i a nivell casolà, el govern autonòmic del “seu” Fabra. Són qui poden, perquè ja ens diran que pot fer l’Ajuntament sense cap competència en matèria laboral. Ja farà prou si aguanta els seus treballadors.
 
Va, anem a desmuntar-los la paradeta. I és que vostés són molt, però que molt atrevits. O tenen poca memòria, o es pensen que els altres no en tenim. Va, anem a recordar-los xifres de la darrer legislatura del seu govern: la desocupació va passar de 546 persones en gener del 2007 a 1853 persones en juny del 2011. O siga les mateixes xifres d’ara.

I ja ens diran que van fer en época de bonança, quan la Generalitat amollava els diners a mars, quan tot anava bé i aprovaven una pujada de l’IBI del 200%. ¿Quines mesures feren per solucionar eixe problema que ja el teníem damunt? Perquè en quatre anys i quan s’estava desfent tot el teixit productiu del poble, vostés no posaren cap solució, només es preocupaven i obrien la boca pels PAIs, per l’especulació. Res de preocupar-se de les empreses del poble ni dels veïns desocupats. ¿On són els resultats dels seus esforços pel treball? On són les empreses que impulsaren a Tavernes? A nosaltres només ens queda una xifra: 1853 aturats quan el PP va deixar el govern municipal a Tavernes. Les mateixes que ara. 

I per aquells lectors que vulguen un poc més d’informació els recordem l'enllaç
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

No tenen vergonya!!! no estan legitimats per a estar en aquest ajuntament, però la democràcia així ho vol i els tindrem, però... Mare!!! que cara més dura s'ha de tindre i cobrant 39.000€ d'enxufe en diputació, el sou més mal guanyat de la història i exigint el que no han fet mai.

Anònim ha dit...

Són uns acabcases, no saben aportar idees, treballar muscle amb muscle, esforçar-se pels seus veïns i pel seu poble, res!! No saben que criticar i renegar, que es pensen que els que estan en el govern no fan per potenciar el treball al poble?? clar que sí!! però no com feien ells, posant a amigatxos i palmeros i cobrant-los el vot en eleccions... Que feien ells mentre l'atur pujava a Tavernes de 546 a 1853?? Que van fer en aquells moments?? RES!!! i amb quina cara parlen ara?? Tranquils gent de Tavernes, el govern mirarà de solucionar els desastres del PP, un més, i ho farà per a tots, per als que no són del PP i per als qui són; tots són del poble.

Anònim ha dit...

Jajajajajajaja primer les persones jajajajajajajaja quines persones?? les que estan fotudes fins el tos per culpa de la política del PP? per culpa dels bancaris com Rato que són del PP?? eixa gent que ja no té una bona sanitat ni una bona educació pública per culpa del PP? DEMAGOGIA AL PODER!!!

Anònim ha dit...

Greuge comparatiu a l'ajuntament del poble, l'únic greuge que hi ha és que ara no es fan les coses com ells volen, ja no hi ha ventatges per als amics i palmeros, ahí està el greuge, això és el que els molesta. que poca memòria... quan abans ells només beneficiaven als seus, d'això no se'n recorden, no... a mi em costa que a l'ajuntament tots són iguals i quan algú té un problema s'intenta solucionar siga del partit que siga.

Anònim ha dit...

M'agrada que el govern del meu poble siga honrat i trasparent, eixa claretat feia molt que es necessitava a Tavernes.

Anònim ha dit...

X q no poses fotos del llibre de turisme que va fer el pp i que va costar un potossí i que damunt mai es va repartit per cap lloc on fer promoció turística? Per parlar de tursime posaren fotos de manolo, de la piscina de l'ies valldigna... Ells pensaven que els d'ara haurien fet com ells però tots no són com ells.

GEKKO ha dit...

Jo crec que s'ha fet un exercici de transparència que és ben vingut més encara en estos temps de corrupció vergonyosa, mentides sonrojants i encubriments miserables.

Anònim ha dit...

Mira que vos agrada mirar l'herencia rebuda. I després critiqueu al PP que faça el mateix en el govern nacional !!! I el BIM es una merdeta, amb perdò.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No solem mirar arrere sinó endavant, però per desmontar afirmacions, calen fets, i fets precisos, i els fets precisos no són mai de futur, no els trobes en el futur sinó al passat. I eixos no hi ha qui els rebata. Són com són.

Esmentem eixos fets simplement per desmuntar, com diguem, falses afirmacions i que normalment els diuen perquè es recolzen amb el desconeixement o oblit general de les coses.

Així molta gent no sap que eixos 1800 d'aturats ja estaven en juny del 2007 o que l'Ajuntament no té cap competencia en temes de treball. Però ells, erre que erre, repetint el mateix, com ara repeteixen a nivell estatal que el cas Barcenas es una persecució de Rajoy, o que tot és una conspiració. Repetir incerteses per a que la gent al final ho prenga com la veritat.
Això el responsable de propaganda de Hitler ja ho feia fa anys. No és una tàctica nova.

Anònim ha dit...

Hi ha que vore la de propaganda que s'han fet els del PP al poble, no s'enrecordeu dels llibrets de les eleccions?? Més grans i fastuosos que els de festes del poble!!! I els de festes del poble què??? Tot una propaganda del PP que HAVÍEM PAGAT ENTRE TOTS ELS DEL POBLE!!! tota la vida fent-se propaganda. Cares dures!!!

Bonic ha dit...

El que es una merda es no donar informació al poble i que n sàpiga que paga amb els seus diners, i que persones corruptes puguen, ja que poden com es veu atacar a un govern tan transparent com el de Jordi Juan.
NI passat , ni futur , un realitat que als poc demòcrates us molesta molt. Però anem a continuar fins acabar en les corrupteles que tant ens molesten i que tants esteu infectats.

Robinjut ha dit...

Et recolze en tot el que dius, Bonic. Per acabar amb les corrupteles, com dius, primer cal posar-li cara i noms als corruptes, i això ho haurem de fer entre tots, perque de més grans o més petites hi han a totes les cases, pel que cal no tindre llàstima ni por per a evitar-les a la feina, a la família, entre els amics i com no a la política. Respectar les regles del joc sempre ha de ser lo primer.