L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 19 de febrer del 2013

Els agents de la Policia Local rescaten un veí de dins d’una séquia i eviten un possible desenllaç greu

Els agents de la Policia Local de Tavernes amb una ràpida actuació han impedit que l’accident d’un veí de Tavernes tinguera conseqüències fatals. El veí havia caigut amb el seu vehicle dins d'una séquia en la zona del motor del Vapor de la Partida, en concret al camí segon del Groguet, Els agents no dubtaren a entrar dins de l’aigua per a rescatar el conductor del vehicle, just en el moment que l’aigua entrava per les finestres.

Un grup de jornalers que era molt prop de la zona de l’accident va presenciar com el vehicle es precipitava dins de la sèquia del Rastell i ràpidament van avisar. La Policia Local de Tavernes va acudir ràpidament al lloc de l’accident, just en el moment que el vehicle estava quasi submergit.

Els agents de la Policia Local entraren immediatament dins de la séquia per a ajudar el conductor, J.B.C. i comprovar que no tenia lesions. Tot seguit, els agents van lligar el vehicle amb una corda de seguretat per a evitar el desplaçament lateral, l’afonament progressiu i que el moviment del vehicle esdevinguera un perill afegit per al conductor i per als rescatadors.

Una vegada estabilitzat el vehicle, van desbloquejar les portes i els agents pogueren traure el veí accidentat. La profunditat del lloc de l’accident, sumat a l’efecte del fang del fons, va dificultar el rescat. Es dóna la coincidència que un dels agents que van entrar dins de la séquia a salvar el veí accidentat ja va participar en un altre salvament molt similar dins d’eixa séquia, molt prop del lloc dels fets.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha felicitat públicament els agents de la Policia Local que “no dubtaren en cap moment a posar en perill la seua integritat física per a poder salvar el conductor. Sens dubte, és una mostra inequívoca de vocació de servici al ciutadà, de la qual ens sentim molt orgullosos. Afortunadament, no hem de lamentar cap desgràcia i tot ha acabat bé”.