L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 6 de febrer del 2013

El TSJ de València estreta el setge del finançament irregular del PP amb tres noves peces de Gürtel que tracten possibles irregularitats en contractes d'RTVV, la Generalitat i delictes contra la hisenda Pública


El jutge del TSJ Valencià que instrueix la causa per suposat finançament irregular del PP valencià ha obert tres noves peces separades en la investigació de la causa. Segons informa el TSJ, una de les peces noves que s'han obert investigarà presumptes irregularitats en la contractació de l'ens públic de Radiotelevisió Valenciana amb la mercantil Teconsa perque poden constituir delictes de prevaricació i suborn.

També investigarà altres, on pot haver intervingut el denominat 'Grup Correa' i relatius al subministrament, en règim de lloguer, de pantalles de vídeo, so i megafonia relacionades amb la visita del Papa a València els dies 8 i 9 de juliol de 2006, amb motiu de la 'Trobada de les Famílies'. El magistrat inclou una presumpta percepció de donacions relacionades amb aquesta contractació i esdeveniment, presumptament percebudes per l'exdirector de RTVV, Pedro García. .

En la segona de les peces obertes aquest dimecres, s'investiguen presumptes irregularitats en la contractació pública entre la Generalitat Valenciana amb la mercantil Orange Market i societats vinculades al Grup Correa i que poden constituir delictes de prevaricació, o altres.

La tercera de les peces investiga presumptes delictes contra la Hisenda Pública que pogueren atribuir-se a Orange Market o a algunes de les societats vinculades a la mateixa i que pogueren derivar-se dels fets delictius a què es refereixen les altres dos peces obertes en aquesta investigació. En concret, les que fan referència als delictes de falsedat relacionats amb els comicis de 2007 i 2008.
-

1 comentari:

GEKKO ha dit...

Bárcenas sopant en els millors restaurants francesos, Sanchis comprant milers d'hectarees a l'Argentina, Rato treballant a Telefònica, Acebes en 3 ó 4 consells d'administració, Ruiz Mateos e hijos reconstruint Nueva Rumasa III,els 11 imputats del PP valencià cobrant de l'herari públic tots els mesos, Ana Mato viatjant a gastos pagats per cortesia de la "trama", els pujol passejant per Barcelona amb milions d'euros a Suissa no declarats, el President d'Andalusia donant lliçons d'ètica després d'haver malversat milions d'euros amb els eres falsos, la Fundacion Ideas repartint diners a col.laboradors inventats i Jesus Caldera com si res. puc seguir però em fan mal els dits i em pot la indignació d'un currante que cada cop paga més impostos, reb la meitat de servicis i ninguna explicació.

En el Regne Unit un ministre ha dimitit !ojo!per reconèixer que fa ¡10anys! li van posar una multa de tràfic i va dir que era la seva dona qui conduia el cotxe quan realment era ell.¿?

Tragau les vostres conclusions. A mi m'agafen ganes d'anarme'n a Andorra.