L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de febrer del 2013

El saló de plenaris de l’Ajuntament acull la firma de dos convenis de foment de l’emprenedoria juvenil aquesta vesprada a les 7. L’acte està obert a tots en general.


L’Ajuntament de Tavernes ha anunciat la firma de dos convenis dins del programa d’emprenedoria juvenil en un acte que obrirà l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i que comptarà amb la presència del tècnic i la coordinadora del Programa Emprenjove de l’Institut Valencià de la Joventut, Julio Guillén i Miriam Marco, el director general del Centre Europeu d’Empreses innovadores (CEEI), Jesús Casanova Payà, el president del consell rector de la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA), Vicente Comes Iglesias, la regidora de Foment Local, Karina Vercher, i el regidor de Joventut, Josep Llàcer. 

L’Ajuntament de Tavernes avança així en la implantació del projecte de la Regidoria de Joventut Aprendre a emprendre , de foment de la cultura emprenedora entre els joves de Tavernes. Els convenis de col·laboració fomenten l’emprenedoria i la autoocupació i aprofiten i acosten als joves emprenedors recursos i faciliten el procés de creació de l’empresa i posada en marxa del projecte. 

La pàgina web de l’Ajuntament "tavernes.es" posa a disposició de tots els usuaris i visitants un apartat info emprenedors on constantment s’actualitza tota la informació útil i rellevant per als futurs emprenedors locals.

L’ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Joventut treballa des del passat estiu en la posada en marxa i aplicació del projecte de foment d’emprenedurisme juvenil. S’han realitzat diverses visites a l’IVAJ, CEEI i FEVECTA i s’han redactat els convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i aquestes entitats, que es firmen avui durant l’acte.
-