L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 24 de febrer del 2013

El Centre Excursionista inaugura la XLI Setmana Muntanyera



La seu social del CETV (Carrer Sant Pere) va acollir anit l’acte d’inauguració de la XLI Setmana Muntanyera que va servir també per donar a coneixer el resultat del Vé Concurs de Fotografia del club i el corresponent lliurament de premis que va fer el responsable de la secció fotogràfica, Enric Marco.


Els premiats del V concurs han estat:
Primer premi: Inma Chofre
Segon premi: David Climent
Tercer premi: Carlos Plancha

Igualment es va fer un petit homenatge a l'equip de muntanya que han corregut en les tres curses provincials i en l'autonòmica. L'equip complet està format per Vicent Saa, Jaume Galan, Carles Hernández, Guillermo Aparisi, Carles Plancha, José Palomares, Carlos Galvis, Vicent Ciscar iMerxe Carbonell, alguns dels quals hi són a la fotografia.


En acabar va haver un vi d’honor per als assistents entre els quals, en representació de l’Ajuntament, hi havia regidors del govern municipal encapçalats pel responsable d’Esports, Josep Llácer.
- 

1 comentari:

Robinjut ha dit...

Per a quant l'escola d'escalada per a xiquets?
El CETV deuria de donar-se més a coneixer i obrir-se més al poble.