L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 de febrer del 2013

Compromís i EU, primer, i PSOE ahir exhibeixen transparència contra l'opacitat del PP

Enric Morera (Compromís), Marga Sanz (EU) i Ximo Puig (PSOE).

Primer va ser Compromis i EU els que van publicar els comptes dels diputats i dirigents a internet. Ahir, amb la publicacio de les declaracions de renda i de patrimoni dels càrrecs electes del PSOE, tota l'oposició valenciana ha posat aquesta informació a disposició dels ciutadans com a mesura de transparència.

Les tres formacions exigeixen al PP i al govern d'Alberto Fabra que en prenguen exemple i facen un exercici de transparència i així resoldre els dubtes que puguen haver sobre casos d'enriquiment personal dels càrrecs públics al País Valencià.

La transparència és una de les mesures determinants per a evitar la corrupció, tal com indiquen estudis d'experts internacionals. Per això, PSOE, Compromís i EU exigeixen al PP que prenga les mesures oportunes per posar fi a l'enfilall de casos de corrupció que han esclatat aquests darrers anys a lis nostres terres i majoritàriament a les files del partit del president Alberto Fabra.
-