L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 14 de febrer del 2013

Compromís: “El PP vol hipotecar el nostre futur amb el fracking, en compte d’apostar per les energies renovables”

El diputat de Compromís, Joan Baldoví,  expressa la posició contra el fracking de la seua formació. Al mateix temps, fa incís en la política totalment inadequada de l'actual govern, que margina les energies de futur, com són les renovables, i promou altres tècniques molt perilloses per al medi ambient i la salut de les persones de les comarques del nord valencianes, tècniques com és el fracking o extracció de gasos no convencionals mitjançant la tècnica de fractura hidràulica.

El parlamentari de Compromís acusa al govern del PP d'hipotecar el futur “de moltíssimes poblacions del nord del País Valencià i també d’altres territoris de l’Estat. Ens van a posar en perill la nostra salut, van a posar en perill el futur dels nostres fills per buscar un gas que no tenim en abundància, en compte d’aprofitar l’abundant sol i el vent que sí que tenim al nostre territori”.

Compromís ha presentat una proposició no de llei a les Corts Valencianes que "esperem que compte amb el suport de tots els grups parlamentaris, com estaven també en contra de les prospeccions petrolieres a la costa valenciana durant  la legislatura passada Rita Barberà, Cotino, Camps o González Pons unes prospeccions que ara celebren des de la major de totes les hipocresies”.



7 comentaris:

Enrique Estruch ha dit...

Doncs el govern local, o al menys la "no adscrita", té poc d'interés en donar a coneixe estes energíes : Ja fa més d'un any li vaig oferir la possibilitat de fer una conferència sobre el tema a càrrec d'un veí de La Vall, de forma gratuïta i no ha mostrat massa interés. Serà perquè este xicot afirma que no es possible huí per huí el sustituir a les energíes actuals ? A mi m'agradaría escoltar-lo, i a vosaltres ? Karina, l'oferiment seguix en peu .

La Cotorra de la Vall ha dit...

Simplement com informació:
L'Ajuntament deixa la sala de davall de manera gratuita per a qualsevol acte cultural, associatiu, etc. sempre i quan siga sense ànim de lucre.
No cal que ho organitze l'Ajuntament o una regidora o regidoria. El pots organitzar tu mateix o la mateixa persona interessada.

Anònim ha dit...

Home, fa quasi un any també que Martínez i Sancho va estar a la Casa de la Cultura de Tavernes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Actes a la sala de davall se'n fan molts i no sempre organitza ni promou l'Ajuntament.
Allí hem estat veient presentacions de llibres de Sico Fons, Martinez Sancho, la Fundació Josep LLuís Blasco, Amas de Casa, Associació de Veïns ...

Enrique Estruch ha dit...

Doncs algo vorem de fer si no es meretga l'administració, de fet ja eu he propossat a una associació local molt relacionada amb el medi ambient i no eu descartem , però un acte promogut per l'ajuntamnet de segur que rep més publicitació i té major poder de convocatòria, no cregueu ?

I efectívament, la idea de fer esta xarrada va ser a arrel del crédit de dit professor i conseqüència de voler saber més per part d'alguns del assistents sobre les possibles alternatives a les fonts d'energía actuals.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tranquil, Enrique, que perquè ho faça un particular o altra entitat la publicitat de l'Ajuntament serà segur la mateixa.
Només cal vore veges algunes de les que ací a la Cotorra s'han informat (l'ultima de les preferents), no organitzava l'Ajuntament i la publicitat va ser la mateixa, nota de premsa inclosa.
Sobre el poder de convocatòria? Pensem que no depen de qui organitza, sinó de la qualitat, nomenada, etc. del conferenciat o de l'acte en sí, si és o no d'interés per al ciutadania.

bello, ecologista ha dit...

seria interessanttornar al carbo i contaminar l'aire com el smog londinenc. l'ecologia es el camí a seguir i el plom a la benzina i l'energia nuclear, mireu el japó de nou en recesió, el desastre. ara empre hi ha acolits del passat negatiu i se'ls diuen conservadors interessats. prepare una contrataula amb tots els respectes. Viisca l'ecologia que ens la esta matant la crisi.