L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 21 de febrer del 2013

Àngel Mifsud serà homenajat el dia 1 de març a la Biblioteca Municipal.



L’homenatge que un grup d’amics, professors, poetes i escriptors li vol retre al professor i poeta de Tavernes, Àngel Mifsud i Ciscar comença a prendre forma. Fa uns dies es va reunir la comissió encarregada de l’organització i es va decidir com a data el pròxim 1 de març a la Biblioteca Municipal.


Segons hem pogut conéixer l’acte comptarà amb la participació de dos músics, Vicent Benavent, saxo i Javi Pallàs, xelo, a més de comptar amb la saviesa de les paraules de la filòloga Fina Salord, dona de l'Àngel, que farà un repàs de la vida i les vivències del nostre veí a Menorca.


I como no, l’acte tindrà l’acompanyament recitatiu de dos poetes de les Illes i dos de Catalunya que vindran a Tavernes per sumar-s’hi amb la recitació de poemes. La part literària es complementarà amb la lectura dels poemes de l’Àngel Mifsud, per part del poetes Pau i Lleonard Torres.


El passat dilluns es va celebrar una reunió al Ceip Alfàndec que va comptar amb la presència de l'actor de TV3 i familiar, Guzmán  Císcar i els professors i amants de la poesia Carmen Alberola, Lucia Bo, Rosa Magranes, Vicent Benavent  i Jaume Talens. A la reunió assistiren els germans d'Àngel, Joan i Ricardo, que agraïen l'esforç i la bondat del treball que presentaven per l'homenatge.
-