L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de gener del 2013

Tavernes obri una borsa per a agents de la Policia Local



El govern municipal de Tavernes ha donat a conéixer les bases perquè les persones interessades puguen presentar instáncia a la borsa per agents de la Policia Local de Tavernes.

La importància del procés rau en què, una vegada acabat, l'Ajuntament disposarà d'una borsa pròpia on acudir quan s'hagen de fer sustitucions o contractar agents per motius de necessitat del servei.

Cal indicar que l'Ajuntament no disposa de borsa pròpia des de fa anys i el costum que hi havia en anteriors legislatures era acudir a les borses d'altres poblacions. La iniciativa del govern municipal farà que Tavernes tinga la pròpia borsa i els agents interins passaran les proves que el nostre Ajuntament considere oportú demanar i exigir d'acord amb les característiques de la nostra ciutat i platja, sense haver de dependre de cap altra població.

Els interessats poden presentar fins al dia 28 de gener les instàncies per a aquesta borsa, en torn lliure. Els candidats poden presentar la instància al registre general de l’Ajuntament de Tavernes i les bases completes de la convocatòria, la documentació dels temes locals i el model d’instància estan disponibles en la pàgina web www.tavernes.org.

Una vegada finalitzat el termini de presentació d’instàncies, l’Alcaldia-Presidència dictarà una resolució, en el termini màxim d’un mes, on declararà aprovades les llistes provisionals d’aspirants admesos i els exclosos, la qual s’adoptarà atenent les declaracions dels aspirants en la sol·licitud.

La resolució es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província i en el tauler d’anuncis i hi constarà el nom i els cognoms dels aspirants admesos i exclosos i, si és el cas, el motiu de l’exclusió, el lloc, la data i l’hora de constitució del tribunal, la seua composició, a més de la data, l’hora i el lloc de començament de les proves selectives.
 -

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora! Simat i Xeràco tenien borsa, i Tavernes no. Per fi una borsa pròpia, amb requisits adequats a les exigències de Tavernes. Una oportunitat de faena per als nostres ciutadans (no hi ha limit d'edat). Per cert, tant que diu el PP de crear faena al poble, i ells tiraven mà de les borses de simat i xeràco... Açò és donar oportunitats als de Tavernes?