L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de gener del 2013

Solidaritat amb el Tercer Món-Tavernes celebra l’assemblea anual i els quinze anys de vida de l'ONG.

 L’ONG vallera "Solidaritat amb el Tercer Món-Tavernes" va celebrar el dissabte l’assemblea anual ordinària, un acte que va servir per donar a conéixer els balanços, les gestions efectuades i per a exposar els projectes pròxims.

L'assemblea va tindre lloc en les dependències del Centre Parroquial de Sant Pere i en el seu desenvolupament es va informar de l’estat de comptes i de la memòria anual. Així mateix, com ve essent habitual, diverses persones relacionades amb els projectes de l'ONG hi van intervindre, cas del representant dels Germans de Sant Joan de Déu que va comentar les iniciatives dutes a terme, tant en el Tercer Món com a València, i que són molt important per les complicades condicions econòmiques actuals. 


Magda Perecho, de l'ONG de Càrcer va presentar el missioner valencià Alexandre Alapont, d'Alcudia, que ha viscut més de cinquanta anys a Zimbabwe, cataractes Victòria (Victoria Falls) treballant per als més necessitats, va parlar de la situació d’aquell país i del projecte educatiu que volen posar en marxa pròximament. Aquest projecte educatiu serà la construcció d'un nou bloc a una escola que ara acull xiquets de 6-7 anys. Amb eixe bloc, es podran escolaritzar més majors. 
L'ONG va presentar els projectes d’enguany a la nombrosa assistencia que omplia els locals del Centre Parroquial de Sant Pere, entre ells continuar l'ajuda a l'alberg de Sant Joan de Déu, i es va realitzar un reconeixements a persones col·laboradores i al propi Ajuntament de Tavernes pel seu suport continuat en aquests quinze anys de vida de l’ONG, recollint el diploma d'agraiment tant l'alcalde com els seus dos antecessors, Eugenio Pérez y Manuel Vidal
Reconeixement a l'Ajuntament
L’alcalde, Jordi Joan, va cloure l'acte i va reafermar el compromís de l'Ajuntament, que és per tant el de tot Tavernes, en els projectes que duga a cap l'ONG i va remarcar el fet que aquestes institucions arriben allà on les administracions no poden arribar.
-.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la informació i per les fotos, en especial la darrera. Eixa foto en altres blocs no l'haurien publicat per estar enmig l'alcalde J.J., i vosaltres ho feu a pesar que estan els alcaldes del PP, amb la qual cosa demostreu que l'interés és la informació i no el politiqueo.
Soleu dir que tots no sou iguals i amb detalls com este ho demostreu.
Continueu així amb respecte a tots.

Anònim ha dit...

Crec que és important fomentar l’altruisme i l'ajuda mútua en els temps que corren i a Tavernes, hi han persones independents políticament que sense cap interès al rerefons presten la seua ajuda a canvi de res. Açò es un bon motiu per pensar, que nosaltres els vallers, prestem una ajuda solitària sense esperar res a canvi i que hi ha moltes persones que treballen dia a dia per a que els més desfavorits puguen tindre un plat de menjar calent a les mans. Tot açò causa un gran contrast en aquelles empreses valleres que estan tancant les portes als seus treballadors deixant-los desemparats, en aquells banquers que lleven el sostre a qui no els paga, en aquells dependents que omplien les botigues i ara es compten amb els dits d’una ma. Ara tot ha canviat, però gràcies a algunes persones i la seua acció solidaria molta gent pot optar a cobrir les necessitats bàsiques que alguns governs i polítics estan llevant-nos i que ens afecta a tots directa o indirectament.