L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de gener del 2013

Si en vols més.... para el cabàs! El govern valencià del PP vol continuar la política


Per ara, entre altres, ja tenim aquests:
 
1. Un aeroport a Castelló (sense avions) que ha costat 152 milions d’euros 

2. Centre de convencions de Castelló no executat però Santiago Calatrava ha cobrat 2,7 milions d’euros per l’avantprojecte i la maqueta. 

3. Ciutat de les Arts i les Ciències amb un cost sobre els 1.300 milions d’euros.

4. Un Àgora, obra de Calatrava, que ha costat 90 milions quan es va adjudicar per 41 i que ha acollit uns quants torneigs de tenis i desfilades de moda com a usos significatius 

5.Les torrres de Calatrava no executades però on la Generalitat ha pagat 15,2 milions per l’avantprojecte i la maqueta. A més el pressupost dels tres edificis és de 335 milions i la Generalitat vol vendre el terreny però una clausula del contracte amb Calatrava obliga al comprador a executar el projecte sota la seua direcció

6. Hospital de Llíria. Camps va prometre un hospital com a mínim per comarca i s’han gastat 30 milions però no s’obri per no contractar personal i mantindre’l. Mentre a 25 Km. de Llíria, s’han gastat més de 300 milions en el macrocentro de La Fe, on sobren llits. La construcció dels hospitals comarcals de Torrent, Ontinyent i la Vall d’Uixo s'han ajornat “sine die” i el nou de Gandia està sense acabar i sense data. 

7.La Ciutat de les Arts Escèniques a Sagunt amb La Nau (tallers dels antics Altos Hornos del Mediterráneo) coma seu principal. Més de 30 milions. Tancada i sense ús. 

8.La Ciutat de la Llum d’Alacant , a punt de tancar-se perquè la Comissió Europea els ha declarat il·legals i obliga a tornar les ayudes de 265 milions a la Generalitat 

9.Terra Mítica a Benidorm, amb un cost com a mínim de 377 milions. La Generalitat, la CAM i Bancaixa, els tres socis, la van vendre a Aqualandia per 65 milions. 

10. Tramvia d’Alacant, una inversió de 100 milions, obres acabades fa un any i sense funcionament.
 
Tenim aquests 10, entre altres, i  si en vols més, para el cabàs i ompli’l més amb un nou projecte:

La Generalitat ha confirmat avui que invertirà 1.475 milions d'euros! Es tracta del projecte 'Port Mediterrani', un macrocomplex comercial i d'oci al voltant del centre Ikea a Paterna (Horta).


El govern valencià del PP no escarmenta i continua la política de les grans obres o esdeveniments. El seu portaveu, José Císcar, diu que serà uns dels centres comercials i d'oci més grans d'Europa i tindrà:un complex terciari d'ús comercial, esportiu, oficines i activitats lúdiques i espectacles; un altre d’equipament hostaler tematitzat i de joc, així com un centre de negocis; i un tercer amb espais lliures, zones verdes i altres usos no lucratius.

No volem fer cap comentari. Això us ho deixem per a vosaltres.
-

1 comentari:

Robinjut ha dit...

Enllaçant empreses públiques, grans obres i events, amb corrupció, va ací este enllaç:

http://manueltolosana.blogspot.com.es/2013/01/i-edicion-de-premios-senor-gordo-de_291.html