L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 31 de gener del 2013

La Valldigna promociona amb gran èxit la seua oferta turística a Fitur 2013

Representació institucional de Tavernes a Fitur

La Valldigna promociona amb un gran èxit l’oferta turística en Fitur 2013 centrada sobre tots en els valors culturals, històrics i paisatgístics. “Un món per descobrir” és el lema que han triat les quatre poblacions, emparades sota el paraigües institucional que ofereix la Mancomunitat de la Valldigna, s’han presentat per primera vegada unides i com a una única cosa a Fitur, la més important fira espanyola del sector i que mantindrà obertes les seues portes fins el diumenge 3 de febrer.

I realment la descoberta que feien ahir els molts visitants de la Valldigna els omplia de satisfacció, perquè molts reconeixien que es ben difícil trobar en un espai geogràfic tan menut la gran quantitat d’oferta de tot tipus, sol i platja a la costa; o enriquir la cultura i l’esperit amb la visita de Bolomor, el castell de Marinyén, la Xara, el monestir de Valldigna o bé audir dels paisatges i de l’entorn natural que ofereixen indrets com Barx i la Drova, o les visions des de Les Creus o el Penyalba. 
Ximo Felis, president de la FFJLF, locutor improvisat de ràdio
Tot això i sense oblidar el reclam fantàstic que va ser la presència de la nostra fallera major, Raquel Mafé, que acompanyada del president de la Federació de Falles Junta Local Fallera, Ximo Felis, es convertiren en els millors ambaixadors de la nostra terra. Tavernes era l’única ciutat que promocionava directament la festa més popular valenciana, amb la qual cosa es completava l’oferta amb les tradicions i cultura popular. Tant Raquel com Ximo, es convertiren ahir en els grans protagonistes de la jornada a l’estand de la Valldigna, i el mateix president -com es pot veure a la foto- es va convertir en improvisat locutor de ràdio per lloar la festa de Sant Josep i la Valldigna. 
La presencia institucional a Fitur
La jornada d’ahir va comptar amb la presència institucional dels alcaldes de la Valldigna: Jordi Joan, com alcalde de Tavernes i president de la Mancomunitat; Agustí Pascual de Benifairó: Sebastià Mahiques de Simat i Maria Hernándis de Barx.
-
-

3 comentaris:

Cider Hamet Ben Nascut ha dit...

Entre flores, fandanguillos i alegrías...

Ben Nascut és defensar la terra ha dit...

Si coneixes algún mitjà millor i més barat (paga la Dipu stand) per donar a conéixer la Valldigna, fes-ho saber i que prenga bona nota el govern.

O és que tu creus que quedant-se a casa quetets, sense donar a conéixer res del teu territori, van a vindre turistes i visitants que, al cap i a la fi, vol dir pernoctacions, moviment als bars i comerços,etc, etc i diners que es queda a la Valldigna. A més de promoció externa del territori.
Després parlem si Cullera, Gandio o Xeraco, ens donen val i quinze en tema de turisme.

Amb la teua (il·)lògica postura, al meu entendre, tu hauries sigut capaç de criticar a Federico Giner o Tabervall quan anaven a les fires de mobles, i l'únic que feien era treballar per buscar contractes que a la fi beneficiaven Tavernes com ara es busca beneficiar la Valldigna ¿o no?

Anònim ha dit...

Em sap greu però Tavernes no es pot comparar ni amb Gandia ni amb Cullera simplement perque no tenim oferta hotelera, i sembla que la gent deste poble els molesta el madrilenys i el guiris, primer tenim que apendre a respectar el turista si volem que torne per donar-nos de menjar.