L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 13 de gener del 2013

La ciclista de Tavernes, Empar Félix, subcampiona d'Espanya

Empar Felix, a l'esquerra de la fotografia
Empar Félix es va alçar ahir com a subcampiona d'Espanya - medalla de plata - en la prova de categoria cadet del Campionat d'Espanya de Ciclocross, que s'esta celebrant a la localitat asturiana de Navia. Amb aquest triomf, Empar Felix millora la marca aconseguida l'any passat a Gandia, quan va ser medalla de bronze.

La nostra veïna, que participa com a component de la Selecció Valenciana,  va fer una competició espectacular amb un temps de 27 minuts i 26 segons, només superat per la madrilenya Rocío Garcia que va entrar a meta 31 segons davant.

Ahir també va competir Marc Altur en la prova sub23 però no li va acompanyar la sort i no va poder revalidar el campionat aconseguit l'any passat a Gandia. Altur, que també forma part de la Selecció Valenciana, va pujar al podi en la prova de relleus.

La nostra enhorabona a ambdós i a les respectius famílies, i el nostre desig que continuen deixant el nom de Tavernes en el lloc més alt del ciclisme.
-