L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 de gener del 2013

La Casa de Menorca a Barcelona acull un homenatge a Àngel Mifsud



L'actor Domènec Císcar llig poemes del seu cosí
 El passat dissabte, 26, a la Casa de Menorca del carrer Diputació 215 de Barcelona va tindre lloc un recital poètic en homenatge a l’escriptor i professor de Tavernes, Àngel Mifsud i Císcar.

Dotze persones llegiren poemes d’Àngel Mifsud i pròpia en un sentit condol a la seua figura.

L’espai va quedar menut, i entre els participants en la lectura de la nostra ciutat s’hi trobaven l’actor Domènec Císcar, cosí germà del finat, i Jaume Talens. L’acte va comptar amb la presencia dels seus germans, Richart i Joan, familiars i amics entre els quals cal esmentar a l’escriptor valler Vicens Palomares,Ferran Enguix, Miquel Bononad i Ximo Hernández. 
Un aspecte de la sala i els familiars
Amics, professors i deixebles de l'època d'àngel com a professor de l'Institut de Gavà escoltaren la poesia i la música preparada per aquest homenatge, on segur  que Àngel Mifsud estaria content, com ho deixaven entendre les paraules d'agraïment de Fina Salord, la seua dona. 


Si les previsions s’acompleixen, el pròxim 1 març tant Fina Salord com alguns poetes menorquins estaran a l’acte que es prepara a la nostra ciutat.
-

7 comentaris:

Imma ha dit...

Pots possar la resta de fotos, Cotorra??
Per vore l'espai de gom a gom, com s'ho mereixia Àngel. I hem de demostrar que s pot ser profeta als seu poble.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Les hem rebudes totes, però només hem publicat les millors. Estan molt baixes de resolució i mogudes.
Som els primers interessats en que Tavernes conega com era d'apreciat aquest fill seu més enllà de la Valldigna i el treball fet per la llengua del seu poble.

Imma ha dit...

Gràcies Cotorra, sempre t'estimaré, per estar on toca.

Robinjut ha dit...

Llàstima que aquests artistes de la nostra cultura han tingut que fer carrera i ser reconeguts fora de nostres terres, com el mestre Àngel i l'actor Gus, d'entre molts altres. Jo no tinc tan clar que es puga ser profeta al teu poble, com diu l'anonim, quan pots estar reconegut per un sector mes intelectual pero amb poques oportunitats de treballar a l'ambit cultural al País. Esperem que açò vaja canviant. Al menys, Mònica Oltra i Vicent Flor ja van parlant alguna estona a la tele, abans que la desmunten i privatitzen. No cal encantar-se.
També es curiós, que un valler tinga un homenatge a la casa de Menorca en Barcelona. Ja se que vivia molts anys allí, el que desconec es si no i ha casa valenciana a Catalunya o es que sols es dedica a les falles (amb tot el meu respecte a les falles). Esperarem a l'homenatge del poble.

j. Talens ha dit...

Robin, tens tota la raó, vore senyors majors, de quasi noranta anys recitar i dir que si no fora per l'Àngel no mai s'havera escrit el seu llibre d'Epigrafies. Vore una persona malalta com Vicens Palomares, recien homenajeat a la Valldigna estar present en una acte d'un gran filòleg com Àngel, hem va deixar satisfet. Però tens raó Robin, avui els millors fills i filles, els que valen a l'estranger, em dol a l'ànima. Cada vegada em som menys, ara una arquitecta local a Alemanya, el nostre Marc, a l'anglaterra, Joan i la dona a Chicago. Necessitem Cotorra una linia de contacte amb tots ells i elles. No es prou ser reconegut al teu poble, es important com l'ângel, ocm exemple tindre feina al teu poble. No oblidem que Angel Mifsud també va emigrar pero dins d ela seua cultura. Un acte entranyable que ocm els Parisiens sempre fan seus als bons vinguen d'on vinguen, Barna va tornar a exercir de Capital, recollint a tots els que valen com este valler menorquí.

Lina Salord ha dit...

Moltes gràcies des de Menorca! M'agradaria haver-hi estat, però m'alegra molt veure-hi tanta gent, N'Àngel s'ho mereix...
Besades a tota la seva família!

un organtzador ha dit...

Cotorras ja estem preparant l'acte per al dia 1 de Març, vindrà Fian , la dona d'Àngel, poetes de Barcelona i Menorca, així ocm els amics i amigues d'Àngel que estem preparant l'acte a la Biblioteca Pública. Ja s'han oferit músics, i ens falten lectors valencians dels seus poemes. Que es el que estem preparant ara. Com diuen gràcies ,Cotorra.