L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 1 de gener del 2013

Empar Félix, tercera d'Espanya i campiona autonòmica de ciclocròs.

El Superprestigio MMR Campagnolo de ciclocròs va acabar dissabte 29 amb el XII trofeu Santa Bàrbara. La ciclista de Tavernes, Empar Fèlix Tur, de l'equip Asesoria Empresarial Levantina (AEL), va acabar tercera en la prova i va recuperar el tercer lloc de la general que havia perdut a l'anterior cursa celebrada a Itsasondo (Euskadi). Acaba així el trofeu Superprestigio de Ciclocròs (antiga copa d'Espanya) amb una meritòria tercera plaça.

D'altra banda, diumenge 30 es va celebrar a El Verdegàs (Alacant) el campionat autonòmic de ciclocròs, on Empar va guanyar la prova per davant de Marina Cerezo (GD Llopis) i Patricia Solera (AEL). Repeteix així el títol autonòmic en la categoria cadet que ja havia aconseguit l'any 2011 a Gandia.

Amb aquestes dues proves conclou la temporada de ciclocròs tant a nivell nacional com autonòmic, a l'espera de la celebració del campionat d'Espanya que tindrà lloc a Nàvia (Astúries) de l'11 al 13 de gener, on participarà com a integrant de la selecció valenciana.