L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 6 de gener del 2013

Els Reis d'Orient visiten Tavernes en la nit més màgica de l'any

La cavalcada recorregué els carrers amb un  ambient festiu
Els Reis d'Orient -Melcior, Gaspar i Baltasar-  visitaren ahir Tavernes en un ambient festiu i de gran alegria. Tal com estava anunciat, els reis arribaren sobre les 6 de la vesprada a la plaç del Poliesportiu Municipal, lloc on es va formar el seguidi que, pels carrers de Tavernes, els va dur fins la Plaça Major on els esperaven centenars i centenars de xiquets i familiars.

Arribats a la Plaça Major, foren rebuts per l'alcalde, Jordi Joan, en nom de la corporació. Els Reis d'Orient saludaren als assistents des de la balconada de l'Ajuntament i van rebre la clau de la ciutat de mans de l'alcalde, amb la qual cosa tenien el permís per entrar a les cases i deixar els joguets.

L'alcalde rep els reis a la porta de l'Ajuntament
 
Els reis saluden els xiquets i xiquetes i reben la clau de la ciutat
El rei Melcior, en nom també dels seus companys Gaspar i Baltasar, va llegir el missatge reial i en ell encomanava els menuts i menudes de la ciutat a ser bons i els desitjava un 2013 de felicitat. Després d'un ball dels personatges de la cavalcada, els xiquets i xiquetes que ho van desitjar van poder saludar als reis.

Els reis saludaren els xiquets i xiquetes en arribar a la Plaça Major
El ball dels personatges de la cavalcada
Salutació als Reis d'Orient
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

10 dies despres no em crec que no hi haja cap comentari

La Cotorra de la Vall ha dit...

Som també els primes estranyats.